Jubileumskonsert med CC Cowboys

Topcamp fyller 10 år i år. Dette feirer vi med konsert og folkefest på vår første destinasjon, Topcamp Hallingdal i Ål, 23. juni.

Kjøp billetter

Etter tre tiår på scenen har CC Cowboys blitt en del av den norske folkesjela. 23. juni kommer de til Topcamp Hallingdal for å feire at vi fyller 10 år.  Topcamp Hallingdal i var vår første destinasjon. Siden har vi vokst til 10 destinasjoner fra Mandal i sør til Helgeland i nord. 

Det prisvinnende bandet har skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990, med en meritt- og hitliste som vitner om at de jevnlig har truffet så til de grader blink. Bandet slapp også ny musikk høsten 2022.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

Ved å kontinuerlig skrive og gi ut ny musikk fortsetter CC Cowboys å holde seg engasjerte og dermed også interessante og relevante. Det er noe unikt vitalt over denne gjengen. Et band som ikke bare defineres av arbeidsvilje og utholdenhet, men av spilleglede!