TOPCAMP HALLINGDAL - ÅL

Activities and joy!

Glad gutt på Gråtass-traktor i Hallingdal Feriepark

Bike park action!

Hoppende ung gutt på sykkel i sykkelpark

Climbing Park and spectacular zip-lines across the river

Gutt i svevet i zip-line over Hallingdalselva i klatreparken i Hallingdal Feriepark

Trout fishing actually in the holiday park

To gutter står på store steiner ved elvebredden og fisker i Hallingdalselva

Autumn is beautiful in the mountains

Familie bakfra vandrer i vakkert fjellterreng med fantastisk lys

BOOK HERE

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark offers superb facilities, activities and adventures all seasons. Located midway between Oslo and Bergen, the camp site is surrounded by some of Norway’s most picturesque mountain landscapes. Stunning fjord views and spectacular stave churches are within comfortable day trip distance. 

Corona-virus: The holiday park is open with some extraordinary virus precautions. Read more ›

No risk - FREE cancellation 

In 2021 you can change dates or entirely cancel your booking until 7 before arrival.

Accommodation

Glad jente klatrer opp taustige til klatrepark

H&L Klatrepark billett kjøpes nå online!

NB! Husk at egenerklæring MÅ leveres før klatring. Fyll ut

Egenerklæring online HER ›

Kjøp billett HER ›

Tråll_2 trusselen fra dypet

Tråll familieforestilling!

Spilles onsdager og lørdager på utescena i ferieparken
Onsdager 30/6 - 7/7 + 14/7 + 21/7 + 28/7 + 4/8

Lørdager 3/7 + 10/7 + 17/7 + 24/7 + 31/7

Hallingtrålla er tilbake! Tilværelsen blir truet for Trållmor, Storetrållet, lille Ålivia og Lupus - som kanskje må hente hjelp hos den ellers så ondskapsfulle Sleipner Slagg! Akkurat passe skummel og veldig morsom forestilling på utescene med musikk, sanger, tråll og ulveekorn! Tråll er moro for barn i alderen 3 til 103-og-et-halvt, og de under 3 år går gratis!

Hoppende glade barn nært

Sommer-aktivitetsprogram 

I perioden 5. juli -7. august har vi organiserte aktiviteter for barn og noen ganger hele familien 6 dager i uken!

Why you want to come here

The location halfway between Oslo and Bergen provides a wide range of activities available in and within short distance of the holiday park. There are endless options for walks and hikes in the surrounding area.

Yalp Sutu interaktiv online fotballvegg

NYHET: Interaktive lekeplasser!

Før sommeren får vi på plass to nye, moderne lekeplass-elementer som vi har høye forventninger til: En interaktiv fotballvegg og et fysisk aktivt memo-spill.

 

En gjeng kvinner på seminar i Stallen Konferansesenter

 

Stallen Konferansesenter og møterom 

Moderne, strøken konferansesal /møterom med alt teknisk utstyr og fleksibel innredning. Kan leies for halv- eller hel dag med og uten servering av måltider.

Youtube video image

Offers and smart buys

 

Aktiviteter i Hallingdal Feriepark

Hele ferieparken er så full av aktiviteter at du kan trenge ferie etter å ha vært her! Høyt&Lavt klatrepark med zip-lines og Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, Hallingkastet vertikale lekepark, Hurramegrundt innendørs lekeland, aktivitetsløyper, ballspill, fiske, kanopadling, sykkelpark, show og mye mer.

 

Activities and experiences in the area

The location halfway between Oslo and Bergen provides a wide range of activities available within short distance of the Holiday Park, whether you want to do extreme sports, relaxation in the Waterpark with a spa treatment, cycling and hiking in one of Norway's most picturesque mountain areas, or get in the car for what we call Norway's most awesome day trip.

Food and drinks

 

Grupper og bedrift

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper!

Bedriftsavtale på hytte

Reisende medarbeidere? De behøver ikke bo på trangt hotellrom på disse kanter. For tilsvarende pris som et lite hotellrom kan de disponere en hel hytte i Hallingdal Feriepark!

Jentefotballag jubler

Foreninger og lag

Vi kan hjelpe med arrangement og transport og tilbyr hyggelige "stablepriser" per person for overnatting i nye, moderne hytter til idrettslag, korps, skoleklasser og andre som vil på treningssamling, turnering eller bare tur. Vi organiserer også det som måtte ønskes av måltider.
 Kontakt oss på telefon 32699200 eller post@feriepark.no for mer informasjon og pristilbud.
 

Fasiliteter

Litt praktisk å vite før besøket

elbil-lader ikon på nærbilde av elbil

Elbil-ladere

Vi har et stort antall elbil-ladere på parkeringsplassen ved Stallen, samt at annenhver hytte har elbil-lader. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å lade elbil via strømtilkoplingen på plassene (sikring går for et større område, så den som snik-lader blir fort ganske upopulær i nabolaget)

Overgangskabel med Europakontakt

Ha riktig kabel!

Våre plasser har strømtilkopling for 1-fas kabel med Europa-kontakt. Vi har overgangskabel for utleie i resepsjonen, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at det alltid finnes en ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

hvit hund som stikker hodet ut av bilvindu

Hunden din er velkommen!

både på camping og i hytter, så lenge det ikke generer andre. ((Vi har også dyrefrie hytter) Hunden må være i bånd, eier må rydde opp etter hunden og ta ansvar for at den ikke lager støy. Vi har egen hundedusj! I hytte koster sluttvasken litt ekstra når du har med hund. 

Contact Hallingdal Feriepark

E-mail: post@feriepark.no
Tel: +47 3269 9200