Glad jente serverer leke-pizza i Minibyen

Activities at Mjøsa Feriepark

With Lake Mjøsa as our neighbor its easy to find stuff to do in the summer time!

The playground at Mjøsa Feriepark har a great view! As a parent you can relax in the sun within close range, while the kids are having fun!

Minigolf er alltid moro for store og små. Banen er ikke helt ny eller strøken, men det er likt for alle spillere og ikke mindre moro. Vi planlegger for en ny og vesentlig flottere Eventyrgolf litt frem i tid.
 

Vi har en herlig badeplass med gress til å ligge på, den er tidligere blitt kåret til Mjøsas beste aller beste badeplass. Her er tilrettelagt for alle og vi har en trampoline til å hoppe fra ute i sjøen. 

På fotballplassen er det som regel liv og røre for barn - det er ikke uvanlig at mesteparten av dagen tilbringes der

Mjøsa er et eldorado for padling. Vi har kanoer og tråkkebåter som kan leies, inkludert vester. Henvendelse i resepsjonen.

Småbyen er en herlig samling minihus som passer godt for lekelystne barn i alle aldre. Her finnes Politi, Pizza, Postkontor, Skole og iskiosk. Med andre ord alt man trenger til det gode liv i en liten by.

Områdene rundt Brumunddal og Mjøsa, ikke minst Tingnes og Helgøya, er perfekt for hyggelige sykkelturer, gjerne kombinert med en forfriskende dukkert og en hyggelig lunsj. Turer kan avpasses for hele familien, både barn og voksne.
Vi har sykler og el-sykler til leie i ferieparken. 

Bestill på Mjøsa Feriepark Mjøsa Feriepark