Hobdetrållene foretsilling

Hobdetrållene og uhyret fra havet

Hobdetrållene bor i ei hule på Hobdehøyden - og har til nå vært en godt skjult hemmelighet. Dette er ikke sånne store, stygge og skumle troll, Hobdetrållene er snille, gode og litt naive skapninger som er lekne og tøysete, opptatt av å ta vare på naturen og gjøre hjemstedet til et bedre sted for Tråll og småfolk (trållenes navn på mandalitter). De lever idyllisk i pakt med planter og dyr - og Storetrållet driver kunstnerisk virksomhet med en skulptur han er veeeldig stolt av. Men idyllen slår sprekker i det trållene oppdager at noen stjeler tingene deres. Det viser seg snart at det er sett et sjømonster i Skogsfjorden! 

Storetrållet blir livredd! Ålivia mener de bør prøve å bli kjent med sjømonsteret, mens Storetrållet heller vil legge en utspekulert plan for å bli kvitt det for godt. Er sjømonsteret fiende eller venn? Trållene er snille, gode og litt naive skapninger. De er lekne og tøysete, opptatt av å ta vare på naturen og gjøre hjemstedet deres til et bedre sted for både Tråll og mennesker. Men når hjemmet deres trues, denne gangen av et sjømonster, gir de seg ikke uten kamp.

Sommeren 2021 dukker Trållene opp i Sjøsanden Feriepark. Forestillingen “Uhyret fra havet” er en musikalsk familieforestilling for barn og voksne mellom 3-103 år. Premieren er 10. juli og forestillingen spilles deretter hver onsdag og lørdag frem til 7. august.