Glade ansatte i Topcamp Hallingdal

Vi søker sesongansatte for sommeren 2022

Hver sesong er parken vår fylt med glade barn og voksne som vil ha fine ferieopplevelser. Det er meningsfylt og gøy å bidra til at gjestene har det fint! Vi er nå i gang med å rekruttere sesongansatte til 2022-sesongen og trenger GLADE medarbeidere i mange avdelinger. 

 

For å få jobb hos oss må du:
•    Fylle 16 år i 2022 (for noen avdelinger)
•    Kunne jobbe helger også før og etter sommerferien
•    Stille på obligatorisk opplæringsdag 19 juni 

Oppfyller du disse kan du få jobb innenfor

Høyt&Lavt Klatrepark

Du bør ikke ha høydeskrekk om du vil jobbe som instruktør i Høyt&Lavt Hallingdal. Vi trenger spreke og trygge instruktører til parken vår; her må alltid sikkerheten og gjesteopplevelsen være i fokus. Arbeidsoppgavene vil være tilpasning og utdeling av klatreutstyr til våre klatregjester i alle aldre, gjennomføring av opplæring og innføring i klatreparken før dgjester starter med klatringen, samt sonevakthold med ansvar for gjestenes sikkerhet under klatringen, med assistering etter behov.
Alderskrav: Minimum fylt 18 år i 2022.

klatrepark-instruktør
Glad jente bak isdisk

Renhold

Gode gjesteopplevelser begynner med rene fellesarealer og delikate hytter. Er du pålitelig, nøyaktig og har et øye for detaljer, er kanskje dette jobben for deg? Det er en fordel om du kan snakke et skandinavisk språk, men engelsk går også bra. Har du erfaring fra renholdsarbeid før er det veldig bra, men det er ikke et krav da du vil få full opplæring og oppfølgning av våre flinke renholdsledere.   
Alderskrav: Minimum fylt 16 år i 2022.

Kiosk og butikk 

Uten mat og drikke duger helten ikke. Etter en lang dag med aktivitet blir både store å små sultne. Vi søker deg som er glad, effektiv, strukturert og serviceinnstilt. I kioskavdelingen vår jobber du inne i lekelandet eller i butikken i resepsjonen. Opplæring vil bli gitt.
 Alderskrav: Minimum fylt 16 år i 2022.

Drift:

Med en park som strekker seg over store områder trenger vi noen som kan ta vare på alt. Liker du å tilbringe dagen ute uansett vær? Er du handy og liker å fikse saker? Liker du å jobbe fysisk? Er du imøtekommende og serviceinnstilt? Da synes vi at du skal søke på drift!
Alderskrav: Du må være over 18 år og helst ha førerkort. 

Resepsjon 

Du er strukturert og serviceinnstilt. Du løfter alltid blikket med et smil når gjesten kommer inn døren. Du har god lokalkunnskap og parkkunnskap. Du er ikke redd for å svare på mail eller telefon. Du må ha god systemforståelse, da du vil jobbe aktivt med våre bookingsystemer både for resepsjon og restaurant. Du må snakke og skrive et skandinavisk språk og engelsk godt. 
Alderskrav: Minimum fylt 18 år i 2022.

Bistro Servitører 

Som servitør vil man være en del av et lite, men hardtarbeidende team. Vi søker etter deg som har stor arbeidskapasitet, har interesse for faget og som hver dag leverer utmerket service som en selvfølge. 
Alderskrav: Minimum fylt 18 år innen 1.5.2022

Bistro Kokker

Du håndterer stress, du kan god mat, du liker å stå på, du vet at samarbeidet mellom kokker og servitører er viktig. Fagbrev er foretrukket, men mye erfaring kan veie opp for manglende fagbrev.

Send oss en søknad til hallingdal@topcamp.no

• Søk gjerne snarest!

3 glade kokker