Ledige stillinger i Topcamp

Bli med på laget!

Stadig flere oppdager at camping er kortreist og grønn ferie i nærkontakt med naturen, i tillegg til å være hyggelig og sosialt kompetanseutviklende for barna. Camping er med andre ord fremtidsferie - og en bransje i vekst. Topcamp er Norges største og raskest voksende kjede av campingplasser. Vår ambisjon er å være i front og løfte camping til et nytt nivå. Vi er en fleksibel organisasjon, med ett hovedkontor, 9 destinasjoner, med 30 ansatte hele året og ca 200 sesongarbeidere hver sommer. Ingen i Topcamp ligger på latsiden, vi jobber til enhver tid intenst med å løfte kvaliteten. Vi påvirker viktige minner for våre gjester - det er et viktig ansvar! Det finnes alltid noe som kan bli bedre eller noen som kan hjelpes med et eller annet, det være seg en gjest eller en kollega. Det er ikke bare våre gjester som skal ha det bra - i Topcamp skal vi også ta vare på og støtte hverandre og  jobbe som et lag - og vi skal ha det moro på jobben. I Topcamp må vi ha kompetanse, men strukturen er ikke stivbeint, så ambisiøse og dyktige folk har store muligheter til å påvirke sin egen hverdag og fremtid.

Ellers ser vi for tiden etter:

Dronebilde av Topcamp Hallingdal

Destinasjonssjef
til Topcamp Hallingdal

Arbeidssted: Ål
Vi søker vi deg som både kan være vertskap og bidra til å gjøre mannskapet best mulig; lede, inspirere og administrere i Topcamp Hallingdal, samtidig som du deltar i operativ drift. Destinasjonssjef-stillingen innebærer administrasjon, men det er langt fra kun en kontorstilling. Topcamp Hallingdal er en kompleks virksomhet med boende gjester, restaurantdrift, klatrepark, lekeland og en lang rekke små og store arrangementer året rundt, med alt fra 10 til 3000 personer, samt leirskoledrift i perioder. Det er få dager som er like. Destinasjonssjef-stillingen er krevende, men innebærer muligheter til å påvirke egen arbeidsplass og utvikling av virksomheten. Vi mener at dette er en veldig spennende jobb!

Dronebilde fra Topcamp Havblikk på Nesna, Helgeland med hav og fjell bak

Destinasjonssjef
til Topcamp Havblikk - Helgeland

Arbeidssted: Nesna
Nå søker vi deg som kan lede, inspirere og administrere mannskapet på Topcamp Havblikk, samtidig som du deltar i operativ drift. Driften av Havblikk omfatter Aurora Restaurant, Nesnas storstue, som både er anerkjent som en av Helgelands beste restauranter og en flott arena for kulturarrangement og konferanser. Restauranten har faste åpningstider kun i sommersesongen, men resten av året finnes et betydelig markedpotensial for konferanser. Destinasjonssjef-stillingen er ikke kun en kontorstilling, selv om den selvfølgelig også innebærer administrasjon. Topcamp har ambisiøse planer for utvikling av Topcamp Havblikk, som destinasjonssjefen får mulighet til å påvirke. 

Om du synes Topcamp høres spennende ut og du har noe å bidra med, men ikke finner noen spesifikk stilling å søke på, så send oss gjerne en åpen søknad på jobb@topcamp.no