Topcamp Havblikk - Nesna i fugleperspektiv

Stilling: Destinasjonssjef Topcamp Havblikk - Nesna

Vi søker deg som kan lede, inspirere og administrere mannskapet på Topcamp Havblikk, samtidig som du deltar i operativ drift. Destinasjonssjef-stillingen innebærer administrasjon, men det er langt fra kun en kontorstilling. Topcamp har ambisiøse planer for utviklingen av Topcamp Havblikk. Destinasjonssjef-stillingen innebærer muligheter til å påvirke utviklingen - dette kan bli en veldig spennende jobb!

Arbeidsoppgaver

Som destinasjonssjef har du ansvar for hele driften i Topcamp Havblikk med restaurant, resepsjon og butikk, drift/vaktmesteri og renhold. Dette innebærer blant annet
• generell ledelse 
• resultatansvar
• personale og rekruttering
• arbeidsledelse og skjemalegging
• oppfølging og utvikling av rutiner 
• salgsaktiviteter
Rollen omfatter også løpende administrasjon, budsjettarbeid, samt ansvar for års-, måneds- og ukeplaner samt rapportering til hovedkontoret.

I tråd med Topcamps policy er vi alle villig til å ta i et tak der det behøves, eller der vi ser noe kan bli bedre. Det er derfor viktig at du som destinasjonssjef også deltar aktivt i det daglige operative arbeidet. 

Ønskede kvalifikasjoner

• Utdannelse og/eller ledererfaring innen reiseliv, handel eller service
• God økonomisk forretningsforståelse
• God allmen IT-kunnskap
• Gode kommunikasjonsevner 
• Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

For å passe inn i rollen som destinasjonssjef kreves en høy drive, løsningsorientert arbeidstilnærming, og at du trives i et arbeidsmiljø der tempoet varierer med sesong. Du vil være en del av en kjede, der du som leder har en viktig rolle for å skape fellesskap og teamfølelse, samtidig som du vil få en rekke verktøy og støtte fra kjeden. 
 

Personlige egenskaper 

Du bør ha
• utpreget og smittende serviceinnstilling.
• blikk for hva som kreves for at våre gjester skal være fornøyd 
• stor arbeidskapasitet 
• evne til å håndtere flere saker parallelt – med godt humør
• fleksibilitet for noe innsats utenom vanlig arbeidstid  
Vi ser for oss en idérik gjennomfører som aldri er redd for å brette opp armene når det behøves, og som liker å arbeide med et coachende lederskap. For oss er det viktig at du til enhver tid vil levere den beste gjesteopplevelsen, og streve etter å nå KPI’er for gjestetilfredshet, budsjett og servicenivå.

Det vil regnes som en fordel om du har erfaring fra resepsjonsarbeid, B2B-salg eller at du har jobbet i en annen kjedestyrt virksomhet. Det vil også være svært positivt om du har hatt rekrutterings- og budsjettansvar, samt om du har vært arbeidsleder for periodeansatte sesongarbeidere.

Vi tilbyr

• Konkurransedyktige betingelser
• Mulighet for personlig karriereutvikling 
• Meget bra arbeidsmiljø og en godt samarbeidende ledergruppe.
• Vi kan være behjelpelig med å finne bosted

Topcamp forvalter folks ferie og fritid: Vi skaper glade opplevelser og uforglemmelige minner! Ikke bare for gjestene, det skal også være glade opplevelser for oss som jobber i selskapet. Gledespredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjenspeiles i alle deler av vår virksomhet.  
 

Søknader vil vurderes og intervjuer gjennomføres fortløpende, så ikke tygg på det for lenge. Send gjerne inn en kortfattet søknad og CV umiddelbart til jobb@topcamp.no!

topcamp Havblikk i solnedgang

Om Topcamp Havblikk - Helgeland

Havblikk er en høystandard campingplass beliggende sentralt på Nesna, noen hundre meter fra fergekaia, på den populære kystveien på Helgeland. Campingplassen har ca 200 oppstillingsplasser for campingvogn og bobil, hvorav ca 100 i dag er utleid på heltid, i tillegg til 140 innendørs sengeplasser fordelt på 34 boenheter i et utvalg som spenner fra store, hytter med høy standard via leiligheter og rom med bad, enkle sommerhytter uten vann til innredede glampingtelt med strøm. Campingplassen ligger i vannkanten, med spektakulær utsikt utover havet, men har også et flott utendørs badeland med Nord-Norges største vannsklie, for de som ønsker bedre temperert vann. Driften av Havblikk omfatter Aurora Restaurant, Nesnas storstue, som både er anerkjent som en av Helgelands beste restauranter og en flott arena for kulturarrangement med gode artister. Restauranten har faste åpningstider kun i sommersesongen, men resten av året finnes et betydelig markedpotensial for konferanser. Nesna er en ypperlig base for fiske, havrafting, skjærgårdscruise, dykking, padling havørn-safari, øyhopping, sykkel- og toppturer.

Topcamp

Topcamp havblikk er en del av Topcamp, Norges største campingkjede med 9 destinasjoner. Kjeden er i en ekspansiv fase med fokus på vekst og har økonomisk ryggrad med mange solide eiere. Norsk camping er en bransje med enormt potensial, der kjeden spiller en stor og viktig rolle: Topcamp skal ta camping til et nytt nivå. Vi kombinerer tradisjonelle verdier som vertskap, fasiliteter, aktivitets- og opplevelsestilbud - med moderne forretningsdrift, teknologiske drifts- og styringsverktøy. I dag er Topcamp et sterkt team på ca 30 fastansatte, og i sommersesongen arbeider nærmere 300 personer i kjeden.

campingvogn ved vannet