Alpin skikjører i full fart nedover alpinbakke

Hallingdal er selve vinterparadiset!

Hallingdal legger forholdene til rette for herlige vinteropplevelser for hele familien: Her finnes mengder av alpinbakker for ski og brett, milevis på milevis med de flotteste langrennsspor i herlig fjell, landets lengste akebakker og mye mye mer!

Bestilling Hallingdal Feriepark

Ål Skisenter

er ikke bare en landslagsløype, det er en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet, jibbepark, løyper i alle vanskelighetsgrader, kafeteria, skiutleie og skiskole. Gjester i Hallingdal Feriepark får 20% på heiskort i Ål Skisenter under hele oppholdet! Vil du ha variasjon, er bakkene på Skarslia, Gol, Nesbyen, Geilo og i Hemsedal innenfor en times kjøring unna!
 

Ål skisenter fra toppen
Langrennsløype på fjellet i herlig sol

400km preparerte langrennsspor!

Området rundt Ål er så fullt av strålende turmuligheter og flotte løypetraseer at du kan velge forskjellige turer hver eneste dag hele vinteren hvis du har lyst! Løypemaskinene har GPS-sender, så du kan følge med hvor sporene er helt nykjørte. Se mer her!

Aking i Skarslia

Akebakker i parken og i Skarslia

Vi har akebakke i tilknytning til parken, slik at ungene kan kose seg i timesvis. Det er lov å være med for voksne også, men ikke nødvendig. Akebakken ligger ikke langt fra hverken hyttene eller Bistroen. Dessverre stengt for sesongen. Har du lyst til å gjøre litt mer ut av akingen, ligger Skarslia Ski- og Akesenter mindre enn 20 minutters kjøring unna. Her finner du 2 av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både store og små!
 

Mange barn på herlig skøytebane

Skøytebane

Vinterstid har vi også skøytebane i ferieparken - her blir det plass til både fart og spenning for håkki-glade, piruetter fra isdansprinsesser, hauk-og-due og nybegynnere på glattisen. Denne ligger heller ikke langt unna hverken hyttene eller Bistroen.
 

Kiting i spektakulært fjellandskap på Bergsjø

Kiting

Hvem har ikke hatt lyst til å prøve dette? Kjør snowboard eller ski med vinden som fremdrift! Leie av kites og kyndig instruksjon kan fåes ved Bergsjøstølen, landets ledende kite-miljø! Anbefales!
 

Hundekjøring

Hundekjøring

Alle vet hva det er, men ikke så mange har opplevd vinden i ansiktet, susende innover vidda bak et kobbel med spreke trekkhunder.
Vi formidler turopplevelser med erfarne hundekjørere. Mush fun!
 

Snørekjøring og kanefart

Stå på miniski eller sitt på en rafteflåte og la hesten dra deg fremover i terrenget. Full gallopp eller rolig trav avhengig av hvor mye fart du ønsker. Ønsker du mindre fart og mer kos, er kanefart i vinternatta med fakler og dombjeller tingen. Du sitter godt nedpakket i skinnfeller og dyner og kan bare nyte. Kan kombineres med trugetur og bål hvis du ønsker!
 

kanefart med hest og slede
Baderings-sklie i Torpicana Badeland

Våre gjester får 50% på inngang for barn i Tropicana Badeland!

Mindre enn en halvtimes kjøring fra Hallingdal Feriepark finner du Tropicana Badeland - med mulighet for en herlig tropisk avveksling fra utendørsaktivitetene for både store og små. Vi tar forbehold om at tilbud kan opphøre plutselig.