bogstad camping

5 gode grunner til å besøke Bogstad Camping nå

Ønsker du avslappende ferieliv, men med alle mulighetene storbyen byr på i nærheten? Topcamp Bogstad gir deg den perfekte kombinasjonen.

Bogstad Camping er Norges største campingplass. Det er en helårs campingplass som har hytteleie og tilbyr plass til bobil, vogn og telt. Her har du nærhet til marka og badestrand rett ved campingen, mens hovedstaden kun er 15 minutter unna. Du har altså den perfekte kombinasjonen mellom avslappende ferieliv og hektisk storbyliv.

På tross av coronaviruset kan du reise til Oslo nå, men sørg for å bruke munnbind, holde avstand og følge andre anbefalinger. Campingplassen følger smitteverntiltakene og tar du egne smittevernhensyn i byen kan du få mulighet til å oppleve hovedstaden på et magisk vis: Nemlig uten de største folkemengdene. Her er fem grunner til hvorfor du bør besøke Bogstad Camping før høysesongen:

Utendørs kunst og attraksjoner

I hovedstaden er det flere utendørs kunstinstallasjoner og attraksjoner. Besøk for eksempel Stovnertårnet, rosetårnet, Akershus festning eller Holmenkollen. 

Nyt fantastisk mat i parken 

Er det én ting Oslo bugner av så er det gode restauranter. Heldigvis holder flere fortsatt åpent for take away, og nå som temperaturene stiger er få ting bedre enn å ta med seg et skikkelig godt take away-måltid til din favorittpark. Du kan for eksempel sette deg på St. Hanshaugen, i Frognerparken eller i Slottsparken. 

Havnepromenaden

Havnepromenaden går fra Sørenga til Tjuvholmen - eller helt til Bygdøy om du ønsker. Her er det fantastisk fint å gå i solen, og du får sett masse på din vei. Og enda bedre er det før høytrykket går samme rute i fellesferien og alle kaffebarene har lange køer. 

Fra Sørenga beveger du deg mot Bispevika, hvor du kan ta med en kaffe i hånden og en overdådig donut fra TalorMade om du vil. Mens koffein og sukker kicker inn går du forbi det splitter nye Munch-museet, Operahuset og nye Deichman-biblioteket. Følg Langkaia videre, forbi SALT og deretter Vippa, Akershus festning og Oslo Rådhus, videre til Aker Brygge og Tjuvholmen. Her kan du sette deg på brygge, kjøpe en is eller ta med en pizza som take away. Slapp av på brygge, eller gå videre langs Filipstadkaia mot Kongen Marina om du ønsker. Derfra kan du gå videre ut mot Bygdøy, eller inn mot Frogner og tilbake mot sentrum. 

aker brygge oslo

 

Blomstringen av kirsebærtrærne

Noe av det aller beste og fineste i Oslo på forsommeren er blomstringen av kirsebærtrærne. De er flere steder i sentrum og lyser opp enhver gate! Det er virkelig verdt å se. 

Badeplasser uten folkemengder

På varme sommerdager blir de aller fleste badeplassene i Oslo fyllt opp til randen. Er du dermed litt tidligere ute om sommeren skal du se det er bedre plass! Badestranda på Bogstadvannet ligger rett ved campingplassen, men du har også alternativer som Sognsvann, Brekkedammen, Akerselva ved Nydalen, Sørenga, Bispevika, Tjuvholmen, Huk, Paradisbukta og flere av øyene i Oslofjorden.

Lurer du på hva mer du kan gjøre i Oslo? Vi har skrevet om de beste tipsene om hva du kan se og gjøre i hovedstaden, hvor du kan spise og drikke og de beste parkene, turområdene og badeplassene.