Topcamp Ekeberg camping

5 gode grunner til å besøke Ekeberg Camping nå

Storbyferie og campingferie? Ja, takk! Topcamp Ekeberg ligger bare en spasertur unna Oslo sentrum, hvor mulighetene er uendelige.

Topcamp Ekeberg ligger på Ekebergsletta i høyden over Oslo sentrum, med panoramautsikt over byen. Campingplassen er kun åpen om sommeren, men dersom du ønsker å besøke hovedstaden resten av året kan du gjerne sjekke ut Topcamp Bogstad.

På tross av coronaviruset kan du reise til Oslo nå, men sørg for å bruke munnbind, holde avstand og følge andre anbefalinger. Campingplassen følger smitteverntiltakene og tar du egne smittevernhensyn i byen kan du få mulighet til å oppleve hovedstaden på et magisk vis: Nemlig uten de største folkemengdene. Her er fem grunner til hvorfor du bør besøke Topcamp Ekeberg nå:

Rett ved Oslo sentrum

Ekeberg er den perfekte base for dager fulle av Oslo-opplevelser, med trikken som går rett utenfor campen og tar deg til sentrum på bare 12 minutter. Du kan også spasere om du ønsker det. Gå gjennom kjente Ekeberg skulpturpark og videre mot den nye bydelen Bispevika. På omkring 40 minutter kommer du deg til sentrumsområdet, hvor du har alle muligheter. 

Alle Ekebergs goder

Ekeberg er et flott område, med masse grønt- og parkområder, minigolf, klatrepark, skulpturpark og fantastiske Ekebergrestauranten. Bare 10 minutter unna Topcamp Ekeberg ligger EKT Ridesenter og Husdyrpark, hvor barn og voksne kan hilse på dyr som geiter, sauer, kuer, kaniner, høns og påfugl. 

I tillegg får du perfekt utsikt når solen går opp og ned over Oslo by. 

Topcamp Ekeberg Camping

Aktiviteter for alle

Oslo har aktiviteter for alle, og Topcamp Ekeberg ligger i umiddelbar nærhet til det meste. I tillegg til aktivitetene i området på Ekeberg kan du ta med partneren, vennegjengen eller familien på alt fra ziplining i Holmenkollen, Oslo klatrepark, trampolineparken Rush og Tusenfryd, til en av de mange museene og galleriene, Akershus festning eller frisbeegolf. 

Øyhopping

Fra Akerbrygge går båtene ut til Oslofjordsøyene. Med billett i ruter-appen (som du bruker på buss, trikk og t-bane) kommer du deg dit du vil. Ta båten ut til Hovedøya, Lindøya, Gressholmen og Langøyene, for eksempel. Her kan du gå turer, ha piknik på berget eller bade fra en av de mange strendene. 

Stolpejakt i Middelalderparken

I bydel Gamle Oslo ligger Middelalderparken, bare en halvtimes spasertur fra Topcamp Ekeberg. Parken har flere ruiner fra Middelalderen, og sammen med Minneparken og Oslo Ladegård utgjør parken Nordens største sammenhengende bevarte ruinområde. Her kan du gå på stolpejakt mellom ruiner fra Clemenskirken, Mariakirken og Kongsgården.

Lurer du på hva mer du kan gjøre i Oslo? Vi har skrevet om de beste tipsene om hva du kan se og gjøre i hovedstaden, hvor du kan spise og drikke og de beste parkene, turområdene og badeplassene.