Klatrepark Hallingdal Feriepark

5 gode grunner til å besøke Hallingdal Feriepark nå

Med et stort og variert utvalg av opplevelser og aktiviteter er Topcamp Hallingdal en destinasjon du kan nyte året rundt.

Rett vest for Ål sentrum finner du Topcamp Hallingdal. Ved elven og med utsikt over både skog og fjell. Topcamp Hallingdal er vel verdt en tur året rundt, men få ting er som camping når fjellene fortsatt er dekket med snø, mens gresset stadig blir grønnere. Det er mange aktiviteter å more seg med i Topcamp Hallingdal feriepark. Her får du servert fem gode grunner til hvorfor du bør legge reisen dit nå:

Aktiviteter for store og små

Både ferieparken og området rundt byr på aktiviteter for hele familien. Sykkelparken er åpen og fri for snø, klatreparken med zip-line er åpen fra 13. mai og er en spennende aktivitet for alle aldre, og eventyrgolf er en hyggelig aktivitet for familien å gjøre sammen. I Topcamp Hallingdal finner barna et stort innendørs lekeland. Dette skal også åpne 13. mai (såfremt det ikke blir nye covid-restriksjoner). 

Eventyrgolf Hallingdal Feriepark

 

Sentralt med kort vei til gode opplevelser

Ål ligger midt i Hallingdal og det er kort vei til flere fantastiske opplevelser. Langedrag naturpark er åpen og ligger bare en times kjøring unna, Bjørneparken i Flå er åpen, og hva med å teste ut klatreferdighetene i Via Ferrata Hemsedal? Eller kanskje rafting i Numedalslågen er noe for deg? Tropicana Badeland i Gol er bare en 20 minutters kjøretur unna. 

Du kan selvsagt også besøke Hallingskarvet Nasjonalpark eller Hardangervidda Nasjonalpark. Om du gidder å kjøre litt lenger kan du ta en fantastisk dagstur til spektakulære destinasjoner som Stegastein, Aurlandsdalen og Flåm, eller til Vøringsfossen. 

Bergtatt Bistro 

Bistroen i ferieparken serverer de lekreste godbiter. Med splitter ny meny til 13. mai, kan du nyte herlige saker både i glass og på tallerken, laget av den eminente kjøkkensjef Allan og hans medarbeidere. 

fiske Hallingdal feriepark

 

Friluftsliv

Om det ikke var nok at fjellufta i Hallingdal gir ro i sjela, kan du ta med kropp og sinn på tur i den flotte naturen. På høyfjellet og vidda er det fortsatt noe skimuligheter, eller du kan gå på beina på noen av vandrerutene i området. Utover i juni kan du gå flere av de flotte fjellturene uten å tenke på snø. Imens kan du gå langs elven, eller opp til Heimsjå - en hyggelig gapahuk med feiende flott utsikt.

Ål og Hallingdal byr også på mange fine sykkelruter og stier. Sykkelkart finnes i resepsjonen. Ellers er det gode fiskemuligheter i mange vann og elver, faktisk også i elven rett ved ferieparken. Og er du en skikkelig spreking kan du selvsagt ta en dukkert i Strandfjorden rett bortenfor!

5 stjerner

Topcamp Hallingdal er en 5-stjerners feriepark, det er en garanti for kvaliteter. Du kan bo i campingvogn, bobil, telt eller en av våre førsteklasses hytter. Forsommeren kan være ekstra fin, ofte roligere enn i høysesong, med noe færre gjester og større romslighet i aktivitetene. Når kveldene og nettene fortsatt er kjølige, er det ofte god plass i det flotte sanitæranlegget og i bistroen.

Usikker på når du skal ta turen? Les flere grunner til hvorfor du bør reise på camping utenom fellesferien her!
eller les mer om Topcamp Hallingdal, hvis du ble nysgjerrig