Mjøsa feriepark

5 grunner til å besøke Topcamp Mjøsa nå

Idylliske Topcamp Mjøsa gir deg alt du trenger for en god start på sommersesongen. 

Med strandlinje, båthavn og badeplass på den ene siden og skog- og grøntareal på den andre siden ligger Topcamp Mjøsa perfekt til for deg som trives utendørs. Her finner du både familieleiligheter og hytter, eller du kan komme med bobil, campingvogn eller telt. Snart kan du også leie glamping-telt! Her er mulighetene mange, og vi har ramset dem opp for deg:

Nærhet til masse lokal mat og drikke

Rundt Mjøsa finner du mange gårder som produserer diverse mat. I nærheten finner du for eksempel Tjerne Gård som produserer bringebær, bringebærsaft og syltetøy, Helgøya bio-honning, Ousdal Gård som produserer speltmel, Aske Nordre Gård som produserer eplemost, frukt, grønnsaker og potet, Fremstad Gård som produserer både bringebær og solbær og Hovelsrud Gård som driver med økologisk kylling. Noe for enhver smak! Utenom sesong og åpningstider kan du finne flere av produktene på gårdsbutikken på Aske Nordre Gård, i Infoteket i Tingnes og hos Matfatet på torget i Brumunddal. Enda mer lokalt, faktisk inne på Topcamp Mjøsa, finnes spisestedet Lavvoen. Der disker Kjetil opp med godsaker både på tallerken og i glass - i helgene nå utenfor høysesong, da den er åpen daglig.

Fantastiske turmuligheter på både land og vann

I området rundt campingplassen er det en haug av fine gåturer og sykkelruter i grønne omgivelser. Tingnes og Helgøya er flotte steder for både vandring og sykling, eller du kan sykle til hyggelige Brumunddal sentrum via nye Mjøsparken. Det er kanskje usikkert hvorvidt man kan kalle ferdsel i vann for tur, men det som er sikkert er at du kan leie kajakk på Helgøya og at du på Mjøsa Feriepark kan leie tråkkebåt og kano. 

 

båtutleie Mjøsa feriepark

 

Ville opplevelser

En liten kjøretur unna ferieparken ligger Sjusjøen. Her finnes masse spennende aktiviteter som fjellsykling og kanoutleie, men også hundekjøring og ridning! I mai og juni er hundrekjøring på forespørsel og med forbehold om vær og vind. Du finner mail, telefonnummer og mer informasjon på deres hjemmeside sjusjoenhuskytours.no. Ikke langt unna ligger også Hunderfossen Eventyrpark - en fornøyelsespark for hele familien.

Klatreparken

På Helgøya finner du det som omtales som Norges vakreste klatrepark! Og den blir ikke mindre vakker uten den store folkemengden som kommer i høysesongen. Klatreparken er like morsom for store og små, med sine ni løyper, 13 zip-lines og tilsammen 142 klatreelementer. 

Mjøsparken

Ved Mjøskanten i Brumunddal finner du nye Mjøsparken - et friluftsområde på over 80 000 kvadratmeter, med blant annet skatepark, basketbane, volleyballbane, lekeplass, badestrand, promenade og serveringsstedet City Mjøsparken. Parken ligger kun rundt to kilometer unna ferieparken, og det er gang- og sykkelvei hele veien.

Ps! Snart blir det også mulig å bo i glamping-telt! Lurer du på hva glampingtelt er? Det er rett og slett en luksusvariant av å sove i et møblert telt, en slags hybrid mellom telt og hytte om du vil. 

Usikker på når du skal ta turen? Les om hvorfor du bør reise på camping utenom fellesferien her!

Eller les mer om Topcamp Mjøsa her.

 

Sykkeltur ved Mjøsa