strand Onsakervika camping

5 gode grunner til å besøke Topcamp Onsakervika nå

Bare 45 minutter unna Oslo finner du Topcamp Onsakervika med Østlandets fineste badestrand og et stort utvalg av aktiviteter for alle aldre. 

Campingplassen ligger ved Tyrifjordens flotteste vik, og byr på alt fra Innlandets antagelig beste sandstrand og badeliv, til spennende attraksjoner og fantastiske utsiktspunkter i relativ nærhet. På Topcamp Onsakervika kan du leie hytte eller komme med campingvogn, bobil eller telt. 

Uansett hvordan du ønsker å reise får du her servert fem grunner til hvorfor Onsakervika Camping bør være på reiseruten din nå:

Jevnaker - nr 21 på New York Times liste over verdens beste  reisemål

Flotte attraksjoner

Hadeland Glassverk har åpnet dørene igjen etter nedstengning på grunn av corona, og nå kan du besøke galleriene, museumet, butikkene og spisestedene. Du kan også reise til Kistefos museum, som byr på galleri, fantastisk arkitektur og skulpturpark. Bygningen "The Twist" er allerede populær, og var faktisk grunnen til at The New York Times ga Jevnaker 21. plass på sin toppliste over alle verdens steder å besøke i 2020. Besøkstallene vil neppe synke gjennom høysesongen i sommer, så hvorfor ikke være tidlig ute og få med deg attraksjonen med lavere folkemengde?

Nytt på plassen

Fra midten av mai er både ny lekeplass og ny utendørs terrasse på plass på Onsakervika. Bli en av de første til å teste det ut, da vel! I tillegg kan du spille volleyball og besøke strandkaféen. 

 

vannsklie Onsakervika camping

Få stranda for deg selv

Både mai og juni byr på varme sommerdager - jada, ofte varme nok til at strandhygge og bading frister! Gode strender er populære - før fellesferien får du bedre plass til å boltre deg, sole deg og leke på stranda.

 

Mørkgonga er et turmål med helt grei utsikt

Utsikt med solnedgang 

Det finnes mange fine turer i området, men er du ute etter en skikkelig fin utsikt tar du turen til Kongens utsikt eller Mørkgonga, som begge ligger bare en halvtimes kjøretur unna campingplassen. Fordelen med å gå turene på forsommeren er at solen går ned litt tidligere og opp litt senere enn midt på sommeren, så det er lettere å sørge for at du får med deg solnedgangen eller soloppgangen - og det vil du nok ikke gå glipp av.

Aktiviteter i Hønefoss sentrum

Hønefoss er bare en svipptur unna campingplassen, og her skjer det ting. 12. mai har varehandelen kveldsåpent og 29. mai er det gjenbruksmarked, mens det 17.-20. juni skal være Street Food-festival hvor mer enn 15 foodtrucks fyller Søndre Torg. I tillegg kan du gå på stolpejakt i Hønefoss og Hole, eller ta en tur til stiftelsen Fengselet og titte på maleri- og fotoutstillingene. 

Usikker på når du skal ta turen? Les om hvorfor du bør reise på camping utenom fellesferien her! 

 

 

Eller les mer om Topcamp Onsakervika her