sjøsanden feriepark strand

5 gode grunner til å besøke Sjøsanden Feriepark nå

Velkommen til Norges “syden”. På Sjøsanden Feriepark er du omringet av friluftsområder og flotte strender, med kort avstand til Mandal sentrum.

Hos Sjøsanden Feriepark kan du nyte det idylliske Sørlandslivet, velge og vrake blant flust av badestrender, vandre i den flotte Furulunden og ha dager full av aktiviteter både på land og til vanns. Her står det ikke på mulighetene, og her er fem grunner til hvorfor du bør reise til Sjøsanden i Mandal nå: 

Sommeren blir fullbooket 

- De siste somrene har jeg måttet sende folk vekk, det har rett og slett vært helt stappfullt her, forteller Grethe Hegland Gjertviksten, dagli gleder på Topcamp Sjøsanden. Og det vil trolig bli like fullt i år. Så for å slippe å komme til full campingplass er det kanskje like greit å komme tidligere, for å nyte sandstrendene før den stor mengden kommer og overtar? Kan du ikke reise tidlig, så husk i det minste å bestille i god tid  på forhånd, så du ikke møter stengt port. Du kan søke på datoer og bestille her.

Strender for deg selv

På Sjøsanden Feriepark har du intet mindre enn 7(!) sandstrender å velge mellom. Den nærmeste er Sjøsanden strand, rett utenfor campingplassen - vi mener dette er Norges beste badestrand! Den er mer enn 800 meter lang. Selv midt i fellesferien trenger du som regel ikke være bekymret for å ikke få på denne aldeles fantastiske stranden, men flotte strender blir populære og tiltrekker seg mange folk. Derfor er det uansett deilig å komme hit i førsesong - og kunne ha mer plass for deg selv. Før fellesferien får du bedre plass til å boltre deg, sole deg og leke på stranda. På stranda ligger også Stjerna restaurant, som åpner i Pinsehelgen. 

Topcamp Sjøsanden feriepark

 

Lindesnes-området byr på mange aktiviteter

I Bjelland, cirka 40 minutter unna Mandal, kan du klatre Via Ferrata, rafte, leie kajakk og kano, prøve zip-line, paintball og rappellering hos Adventure Norway. Like ved Topcamp Sjøsanden finner du også Lindland familiepark og Lindesnes lekeland. Bare en liten spasertur unna ligger Speilen Skatepark, og på campingplassen kommer det flunkende ny lekeplass i bærekraftig tre i midten av mai. Sport1 leier ut sykler om du ikke har med. Det anbefales, for Furulunden er herlig å trille rundt i på sykkel. Her er det aktiviteter for store og små, og du kan more deg like mye på vannet! Like i nærheten kan du leie båt, kajakk og til og med vannscooter. 

Trær, gress og strand fra Furulunden firluftsområde

 

Mange turmuligheter

Sjøsanden Feriepark ligger midt i Furulunden, et stort friluftsområde med massevis av turstier. Her kan du gå, sykle eller løpe mellom furutrærne og ut til strendene og bergene ved vannet. En annen fin tur er å gå til Uranienborg, hvor du har utsikt over Mandal sentrum. Du bør også ta deg tid til å besøke Lindesnes Fyr eller Ryvingen Fyr.

Gågata i Mandal gamleby med cafeer, torg og gamle, hvite trehus

 

Nyt Mandal sentrum

Det glade sørlandet er populært om sommeren, og trykket er høyt i fellesferien. Med gamle, hvite trehus og trange, sjarmerende gater er også Mandal en populær destinasjon. Er du her i mai eller juni vil du oppleve gågata med en litt mindre menneskemengde mellom deg og de hvite trehusene... Gamlebyen i Mandal er alltid koselig - men kanskje litt ekstra koselig på forsommeren!

Usikker på når du skal ta turen? Les om hvorfor du bør reise på camping utenom fellesferien her!

eller les mer om Topcamp Sjøsanden, hvis du ble nysgjerrig.

 

BESTILL HER: