Aktiviteter på campingplassen

På Topcamp Rustberg camping finner du blant annet stor lekeplass, flere trampoliner, gravemaskin, dyr, basketball, bordtennis, utendørs oppvarmet svømmebasseng med sklie og plaskebasseng for små barn (sommeråpent). Plassen er et godt utgangspunkt for turer til fots, på ski, eller med bil. I nærheten finner du Hunderfossen familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum og Barnas Gård. Hafjell Alpinsenter og Hafjell Bikepark ligger bare 10 min unna.

Spielplatz, Topcamp Rustberg, Hafjell
Kletterturm, Kinder-Spielplatz, Topcamp Rustberg - Hafjell

Lekeplass

Topcamp Rustberg har en stor og fin lekeplass, som er passende for alle aldre. Her er det husker, trampoline, klatretårn, dumpe, sklie og mer.

TV-stue

Er det en fotballkamp du bare MÅ få med deg, eller vil barna se Barne-Tv før kvelds? Da kan vi tilby en fin tv-stue til alle våre gjester.

Svømmebasseng

Det er et bassengområde på campingplassen, med to oppvarmede basseng (inkludert et plaskebasseng for de minste) og vannsklier! 

Schwimmbad, Wasserrutsche, Camping Lillehammer, Topcamp Rustberg - Hafjell
 Glücklicher Junge spielt Fussball

Ballplass!

Glückliche Jungen auf dem Trampolin bei Topcamp Rustberg bei Hafjell

Trampoline

Basketballfeld bei Topcamp Rustberg bei Hafjell

Basketball!

Camping Lillehammer, Topcamp Rustberg - Hafjell, Ruderboot, Gudbrandsdalslågen

Utleie av båter

Vi har utleie av båter, så du kan ta deg en rotur på det turkise vannet i Gudbrandsdalslågen. Kom innom resepsjonen for mer info. Hvis du vil fiske, så husk fiskekort!

Brygge

Nede ved Gudbrandsdalslågen har vi en brygge. Her er det en fin bade- og fiskeplass. Ta med deg fiskestanga, så ser vi hvem som får størst fangst!

Sentralt beliggende 

Sist, men ikke minst, ligger Topcamp Rustberg sentralt til mellom Trondheim og Oslo, med nærhet til både vakkert fjellandskap i Rondane Nasjonalpark og frodige omgivelser rundt Mjøsa. Det er kort avstand til fantastiske opplevelser, som Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum, Barnas Gård, Hafjell Bikepark og Hafjell Alpinsenter. Det er altså mye å finne på her vinter som sommer! 

Tretauto mit Vater und Sohn