Glad jente serverer leke-pizza i Minibyen

Aktiviteter i ferieparken

Med Mjøsa som nærmeste nabo er det ikke vanskelig å finne på morsomme ting om sommeren!

Lekeplass med flott utsikt. Masse moro hele dagen for barn som ikke er for store - og beliggende kun kort vei fra badestranda, der foreldre kan slappe av i sola uten å være for langt unna!

Stor hoppepute er alltid populært og timevis med moro. Det er også et fint sted å bumpe borti andre og bli kjent med nye kompiser.

Vi har en herlig badeplass med gress til å ligge på, den er tidligere blitt kåret til Mjøsas beste aller beste badeplass. Her er tilrettelagt for alle og vi har en trampoline til å hoppe fra ute i sjøen. 

På fotballplassen er det som regel liv og røre for barn - det er ikke uvanlig at mesteparten av dagen tilbringes der

Mjøsa er et eldorado for padling. Vi har kanoer og tråkkebåter som kan leies, inkludert vester. Henvendelse i resepsjonen.

Småbyen er en herlig samling minihus som passer godt for lekelystne barn i alle aldre. Her finnes Politi, Pizza, Postkontor, Skole og iskiosk. Med andre ord alt man trenger til det gode liv i en liten by.

Områdene rundt Brumunddal og Mjøsa, ikke minst Tingnes og Helgøya, er perfekt for hyggelige sykkelturer, gjerne kombinert med en forfriskende dukkert og en hyggelig lunsj. Turer kan avpasses for hele familien, både barn og voksne.
Vi har sykler og el-sykler til leie i ferieparken. 

Bordtennisbord med utlån av ball og rackerter