Ål Skisenter

Liker du å kjøre nedover på ski eller brett, er Hallingdal stedet for deg! Ål Skisenter ligger kun 10 minutter unna ferieparken - og er svært anerkjent. Landslagene i alpint bruker for eksempel Svartebergløypa jevnlig. Men Ål Skisenter er ikke bare en landslagsløype, det er også en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn.

Ål skisenter har gratis heis i barneområdet, jibbepark, totalt 13 km løyper i alle vanskelighetsgrader, kafeteria, skiutleie og skiskole. Slalåm, telemark, ski eller brett - uansett kan du finne alpinglede i Ål Skisenter i Hallingdal. Senteret er regnet som en av de aller beste alpin-anleggene for barn.

Anlegget har lang sesong og er blant de mest snøsikre. I tillegg har de snøkanoner i bakhånd om snøen skulle utebli. Sesongåpning er naturlig nok avhengig av når snøen kommer (den hjelpes selvsagt også med snøkanoner).

Vil du ha variasjon, er bakkene på Gol, Nesbyen, Geilo, Hallingskarvet og i Hemsedal innenfor ca. en times kjøring. Med vinterlandkortet har du sesongkort i alle de nevnte bakkene og kan variere hvor du vil kjøre hele vinteren igjennom!

Les mer