Oslo vår på Aker brygge

Hyttetur er annerledes storby-opplevelse i påsken!

Oslos gater, torg og plasser er roligere enn vanlig i påsken, som er en god periode for å oppleve mye med mindre mas og trengsel enn ellers i året.

 
Slottet i Oslo sett (helt) nedenfra Slottsplassen

Oslo er en hektisk storby med trafikk, støy og mennesker i gatene nesten døgnet rundt. Byen er full av severdigheter, men slike er jo gjerne populære og må dermed som regel oppleves i kø eller en grad av trengsel. Det samme gjelder Karl Johan og Studenterlunden - vanligvis fullt av liv og energi med uteserveringer og folk. Men i påsken reiser en god andel av Oslos befolkning ut av byen, somer vesentlig fredeligere enn vanlig.  

Og selv om noe er stengt og byen er roligere i påsken, finnes det fortsatt overdådig mange ting å se og oppleve: Vandringstur på Akershus slott, Vigelandsparken, Slottet og Slottsparken, gå på og i Operaen, se skulpturene i Ekebergparken, Se Holmenkollen og Tryvannstårnet, Roseslottet, Henie Onstad kunstsenterog mye, mye mer... Du kan reise til Oslo i påsken og bli der til langt ut på høsten uten å gå tom for opplevelsesmuligheter!

Akershus Slott i Oslo

Vandre tur i historisk atmosfære med flott utsikt i Akershus Slott

Operaen i Oslo kveld

Gå tur på opera-taket og ta selfies uten andre folk i bildet. 

Spektakulært utsiktspunkt i Ekebergparken med hodeskulptur

Gå tur i Ekebergparken med alle skulpturene og spektakulær utsikt over Oslo

Roseslottet i Holmenkollåsen høyt ovenfor Oslo

Roseslottet er fint å kombinere med Holmenkollen, Frognerseteren, Tryvannstårnet og Nordmarka.

Vigelandsparken

Hvor du skal bo i Oslo i påsken?

I hytte eller leilighet på Topcamp Bogstad, selvfølgelig! Du kan også komme med egen bobil eller campingvogn, campingen er åpen! Med parkering rett utenfor kan etter eget ønske velge bil eller kollektivt til alle severdighetene, bussen går rett utenfor porten. En velassortert dagligvare ligger rett ved siden av, så du kan nesten handle i tøfler. Vil dere spise ute, finner du et fantastisk utvalg av spisesteder i Oslo og vil dere spise inne - uten å kokkelere selv, kan et rikt utvalg av ferdig mat bestilles levert på døra! Påsken kan gi unike Oslo-opplevelser! Les mer om hytter og leiligheter på Topcamp Bogstad her ›

Bogstad Oslo - nye leiligheter lekker stue