Barn på aktivitetsprogram Topcamp sommeren 2022

Årets aktivitetsprogram i samarbeid med 2Entertain 

I år arrangerer syv av våre destinasjoner aktivitetsprogram, fylt med spennende og morsomme voksenledede aktiviteter. Programmet er utviklet og vil gjennomføres i samarbeid med 2Entertain, som tidligere har jobbet med flere cruise-skip, resorter og hoteller. Head of Corporate Entertainment i 2Entertain, Liv Eirin Francis, forteller at samarbeidet representerer en ny start etter en tøff og lang periode hvor Covid har preget driften.

- Vi elsker engasjementet til alle i Topcamp, og gleder oss til å jobbe sammen for å lage gode felles minner. Å skape gode opplevelser er det vi lever for, og det er stort for oss å få lov til å gjøre det med Topcamp, sier hun.

Fokuset i utarbeidelsen av aktivitetsprogrammet har vært fellesskap, musikk, glede, delaktighet, lek, læring og ferie. 

- Vi har vært opptatt av at det skal være variert og favne bredt. Alle deltakerne skal oppleve mestring og ha det gøy, men samtidig lære noe nytt. I tillegg skal det være skreddersydd til hvert sted og de menneskene som er der, forteller Francis.

Aktivitetsprogram på Topcamp sommeren 2022
Aktivitetsprogram i samarbeid med 2Entertain, ansiktsmaling

Aktivitetsprogram uke 27-31

Aktivitetsprogrammet vil foregå seks dager i uken, ukene 27-31. Noen av aktivitetene passer godt for hele familien, men de er primært tilpasset for barn. Fellesaktiviteter fyller ikke bare dagene med morsomheter, å gjøre ting sammen er også den perfekte arena for å få seg flere ferievenner!

Programmet vil foregå på følgende av våre destinasjoner: Sjøsanden, Onsakervika, Hallingdal, Mjøsa, Rustberg, Mosjøen og Havblikk. 

Aktivitetsprogrammet finner du i sin helhet HER, og du vil også finne det i velkomstbrosjyren hos hver destinasjon.

Vil du være med på moroa? Book ditt opphold her: