Glade jenter og geit

Barnas Hallingdal - 50%

Barnas Hallingdal er et tilbud til alle barnefamilier som er glad i opplevelser  - 3 familieparker i samme dal. Har du besøkt oss, så får du 50 % rabatt på barnebillettene i Tropicana badeland og Langedrag Naturpark! 

50 % rabatt på barnebilletter

Opplev Hallingdal gir deg 50% rabatt på barnebillettene i familieparkene Tropicana badeland på Gol, og Langedrag Naturpark på fjellet opp fra Nesbyen. 

Få med deg brosjyra Opplev Hallingdal med klistremerket vårt i, som dermed gir deg rett til 50 % rabatt på barnebillettene i de to neste familieparkene. 

Gjelder ved kjøp av kombibillett eller familiepakke på Eventyrgolfen.

Barnas Hallingdal - Les mer om tilbudet her.

For boende:
Som boende i Hallingdal Feriepark har du gratis inngang i Hurramegrundt lekeland og Hallingkastet lekepark. Har du dermed kjøpt en runde med eventyrgolf for familien (Kr 390,- for 2v+3b)  gir dette deg rett til halv pris på inngangen for barna i Langedrag og Tropicana. 

For dagsbesøkende: 

Kombibillett kr 345,-: 
Inngang til Hurramegrundt! lekeland, Hallingkastet lekepark og en runde Eventyrgolf. 

Familiepakke Eventyrgolf 2v + 3b: Kr 390,-

Tilbudet gjelder hele året! 

 

Glad gutt på gråtasstraktor

Langedrag Naturpark

Opplev ulv og gaupe på nært hold, bli med inn til fjellrev, elg og reinsdyr. Kos deg med geiter, kaniner, hester, mouflonsau, villsvin, kuer og yak m.fl. Lek deg til læring: ta Naturkunnskapsbeviset! Langedrag ligger i Buskerud mellom Numedal og Hallingdal ca 1 time og 20 minutts kjøring fra Hallingdal Feriepark. 

Liten jente på hest blir leid rundt på 4H-gård
Gutter i baderinger i vannsklie på Tropicana

Tropicana Badeland

Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig morrro! Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Det er alltid 30 grader og kald drikke i baren, uansett hva gradestokken viser ute. Tropicana ligger på Gol ca 25 minutters kjøring fra Hallingdal Feriepark.

Mor og datter spiller Eventyrgolf