Beach club til Onsakervika

Beach Club til Topcamp Onsakervika

Beach Club til Onsakervika

Strandkaféen, som ligger på campingplassen - rett ved stranda ved Tyrifjorden, vil nå bli byttet ut med en beach club. Navnet er fortsatt under diskusjon, men konseptet blir helt nytt! Både menyen og interiøret/eksteriøret vil endres.

Beach club til Topcamp Onsakervika ved Tyrifjorden

Den gamle strandkaféen vil stå som splitter ny Beach Club til sommeren! Konsept og meny vil endres, men utsikten blir heldigvis den samme.

Utviklet med The Flying Culinary Circus

Det nye konseptet vil være en helt ny grillrestaurant, innredet som en beach club, med palmer og stråtak. Både meny og konsept blir utarbeidet i samarbeid med anerkjente The Flying Culinary Circus, som er verdens første omreisende kokkegruppe. De har erfaring fra steder som Bagatelle, Statholdergaarden, Cru Vin & Kjøkken og en haug andre eminente restauranter. Kokkegruppen har servert mat til kjendiser som Alicia Keys, Shakira og Jay Z.

Beach Club til Onsakervika - illustrasjonsbilde

Du skulle gjerne sittet på et sted som dette en varm sommerdag? Illustrasjonsbilde og idéskisse til tankene bak den nye Beach Cluben

Ferdig til sommeren 

Etter planen skal det nye konseptet stå ferdig i mai, i god tid til årets sommersesong. Bildene over er en idéskisse under planleggingen av konseptet.