Barn som lager mat ved bål. Foto

Bespisning - Hallingdal Leirskole

Under Hallingdal Leirskole vil elevene få både frokost og middag i vår restaurant, Bergtatt Bistro. Kjøkkenet vårt har faglærte kokker, som er vant til å forholde seg allergier, kostholdsvalg og religiøse hensyn.

Frokostserveringen består av brød med diverse pålegg, yoghurt, frokostblandinger og frukt. Til middag serverer vi diverse retter tilpasset unge ganer. 

Hensyn til mat og allergier

Elever med allergier skal skrives opp på «diettliste» og leveres til vertskapet minimum 14 dager før ankomst. Dette gjelder også for elever med spesielle dietter ved eventuelle kostholdsvalg eller religion. Leirskolen tar hensyn til diettmat og religionsbetinget mat ved matlaging. Det er viktig for oss at elevene har et eierskap til sin diett/allergi. Vi er avhengig av at elevene må spørre oss som jobber på leirskolen, dersom de skulle være usikre.