Topcamp bestill nå, betal senere

Bestill nå, betal senere

... hvis du ønsker, da!

Nå kan du sikre deg årets sommerferie på familiens favorittsted selv om du ikke har budsjettet klart. Vi i Topcamp tilbyr «Bestill i dag, betal senere» i samarbeid med Nets Afterpay. Det gir deg mulighet til å utsette, eller dele opp betalingen, men du kan bestille nå. Vi har fortsatt ledige plasser og hytter til å ta i mot deg og familien din, venner eller kjente for uforglemmelige, glade opplevelser - sommer, vår og høst!

Slik gjør du det:

1. Du legger inn bestillingen som normalt. med destinasjoner, datoer, antall personer og ønsket prisalternativ Best eller Flex
2. Legg inn inn navn og kontaktinformasjon. 
3. I steg 3 av 4 i bestillingen får du velge betalingsalternativ. Betal straks med kort eller Vipps, eller velg å betale senere eller å dele opp betalingen med Afterpay.

Bestillingen din er ikke fullført og kan avbrytes helt frem til du bekrefter endelig i steg 4. 
 

Bestill nå, betal senere - Topcamp

 

Det koster ikke noe ekstra å utsette betalingen litt, men for å dele opp betalingen i månedlige avdrag (opptil 12 mnd) krever Nets et gebyr..

Vi gjør oppmerksom på følgende:
1. Når Nets Afterpay benyttes inngås en avtale melllom bestilleren og Nets. Topcamp er ikke lenger en part i det økonomiske oppgjøret og eventuelle senere spørsmål vedrørende betaling må rettes til Nets.
2. Nets Afterpay krever kredittverdighet. Nets gjør en vurdering av alle som søker om kreditt. Ved evt avslag vil du få beskjed om at din bestilling må betales på annen måte eller den kanselleres.