Hytter ligger på langs med fjellet bak. Foto

Bo hos Topcamp Mosjøen

Topcamp Mosjøen er helårsåpen, familievennlig camping og hytter med utsikt til spektakulære fjell og gangavstand til Mosjøen sentrum. Foruten gode plasser for campingvogn og bobiler, har vi eget teltområde - og kan tilby overnatting i et bredt utvalg av rom, leiligheter og hytter. Våre gjester har tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom. PS! Du bør planlegge mer enn én overnatting i Mosjøen - det blir bare for dumt å reise videre uten å få med seg Sjøgata, Helgelandstrappa, zip-line og flere av de flotte opplevelsene her!

Velg selv mellom BEST og FLEX  bestilling

Topcamp har et 2-pris-system - det betyr at du selv bestemmer hvor fleksibel du ønsker å ha bestillingen:
BEST = Den laveste prisen. Med Best pris kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.
FLEX = Med Flex har du stor frihet til å bytte datoer eller avbestille med refusjon inntil dagen før ankomst.

studioleilighet med seng og sofa. Foto

Flotte hytter og leiligheter

Vi kan tilby overnatting i flotte rom, leiligheter og hytter i forskjellige størrelser og standard, for 2 til 8 personer. Enkelte hytter er uten baderom, men da har du selvfølgelig fri tilgang på sanitæranlegget. Hyttene er lyse og hyggelige. Alle hyttene er røykfrie. Sluttvask og sengetøy + håndklær til hver person er inkludert i prisen. Fra hyttene på Topcamp Mosjøen er det kort tur til alt Helgeland har å by på - fra fjellturer og grotter, til isbreer, RIB-safari og fjæra langs kysten. 

Se mer her

Gjeng sitter i solen foran bobilen. Foto

Majestetisk camping

Velkommen til camping i majestetiske omgivelser! Topcamp Mosjøen har gode, lett tilgjengelige oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner, samt et eget område for telt. Her kan du kikke opp mot de høye og vakre fjellene og tusle inn til Mosjøen sentrum for å se den historiske Sjøgata. På Topcamp Mosjøen er det strøm til alle plasser. Vi har pizzabakeren ved resepsjonen, samt en butikk hvor du får tak i det mest essensielle. I tillegg til et rikt aktivitets- og opplevelsestilbud både på campingplassen og i området ellers. Strøm og dusj er inkludert i prisene!

Se mer her

Butikk med ferske bakevaredisk. Foto

Fasiliteter

Her finnes plasser med strøm, samt hytter med og uten vann og eget baderom. Alle gjester får tilgang til

 • Sanitæranlegg med toalett og dusjer, familierom, stellerom og rom for funksjonshemmede
 • Vaskemaskin og tørketrommel (mot betaling)
 • Felleskjøkken med stekeovn, mikro, kokeplater og spiserom. NB! Panner, kjeler, annet utstyr, service og bestikk må gjester selv ha med seg.
 • Oppvaskkum med varmt vann
 • Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem
 • Tømming bobil
 • Pizzabakeren 
 • Wifi (dog ikke båndbredde for gaming/streaming) 
 • Hoppepute
 • Lekeplass med klatretårn, sklier, zipline og husker
 • Tråkkebiler (utleie)