Hytte med stue, spisebord og hems. Foto

Bo hos Topcamp Rustberg

Topcamp Rustberg er en helårsåpen familievennlig camping som ligger midt blant frodige åser, med flott utsikt over Gudbrandsdalslågen. Campingplassen ligger i Øyer kommune og er et naturlig overnattingssted for reisende både sørover og nordover mellom Oslo og Trondheim. Topcamp Rustberg ligger midt i et mekka av fantastiske opplevelser og aktiviteter for hele familien! Vi har oppvarmet utendørs badebasseng og ny lekeplass, det er kun 10 minutter til Hafjell Alpinsenter, og i nærheten ligger blant annet Hunderfossen, Lilleputthammer Familiepark og Norsk Vegmuseum. For ikke å snakke om det flotte turterrenget i området for sykkel, vandring og ski.

 

Velg selv mellom BEST og FLEX  bestilling

Topcamp har et 2-pris-system - det betyr at du selv bestemmer hvor fleksibel du ønsker å ha bestillingen:
BEST = Den laveste prisen. Med Best pris kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.
FLEX = Med Flex har du stor frihet til å bytte datoer eller avbestille med refusjon inntil dagen før ankomst. 

Kjøkken og spisebord i Elvestua-hytta. Foto

Flotte hytter og leiligheter

Vi har flere hyttetyper i forskjellige størrelser med 2-8 soveplasser, med og uten eget baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt sanitæranlegg. Alle har parkering rett ved og inkludert WiFi. Vi gjør oppmerksom på at båndbredden i WiFi ikke er tilpasset filmstreaming og online-spill. Her kan du ta morgenkaffen med utsikt over Gudbrandsdalslågen, mens barna leker i bassenget eller på lekeplassen, gå tur til Høgberget, og du har Hafjell Alpinsenter innen 10 minutter kjøring. Sengetøy og håndkle til hver person er inkludert i prisen på alle hytter, det samme gjelder sluttvask. 

Se mer her

Bobil står med utsikt mot Gudbrandsdalslågen og Hafjell. Foto

Idyllisk camping

Velkommen til idyllisk camping med campingvogn, bobil eller telt. Topcamp Rustberg byr på flotte plasser med strøm, for bobiler, telt og campingvogner. Alle boende får adgang til felleskjøkken og sanitær (toalett flere steder på campingplassen), samt tømmestasjon for bobil og bærbart toalettsystem. Vaskemaskin og tørketrommel kan benyttes mot betaling. Vi har også WiFi inkludert, men gjør oppmerksom på at båndbredden i WiFi ikke er tilpasset filmstreaming og online-spill. Vi har flere felt som gir fantastisk utsikt over Gudbrandsdalslågen og Hafjell. Her vil du kunne finne noen, mens barna leker i bassenget eller den nye lekeplassen! 

Se mer her

Familie går inn til resepsjon og butikk. Foto

Fasiliteter

Her finnes plasser med strøm, samt hytter med og uten vann og eget baderom. Alle gjester får tilgang til

 • Sanitæranlegg med toalett og dusjer
 • Vaskemaskin og tørketrommel (mot betaling)
 • Felleskjøkken med stekeovn, mikro og kokeplater. NB! Panner, kjeler, annet utstyr, service og bestikk må gjester selv ha med seg.
 • Oppvaskkum med varmt vann
 • Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem
 • Tømming bobil
 • Wifi (dog ikke båndbredde for gaming/streaming) 
 • Badebasseng - hele sommersesongen har gjester tilgang til oppvarmede basseng med to vannsklier.
 • Brygge ved lågen
 • Badeplass
 • Lekeplass med klatretårn, sklier og husker
 • Ballplass