Lang- og korttidsleie bedrift

I hytte eller leilighet på Bogstad bor du rett utenfor Oslogryta, med marka og Bogstadvannet som nærmeste nabo. Her kan du våkne til fuglekvitter og harmoni - og ta en joggeur rundt Bogstadvannet etter jobb. Eller en skitur i marka, det er bare å sette på seg skiene rett utenfor hytta. Bilen parkert utenfor - inkludert i prisen - er selvfølgelig både komfortabelt og praktisk - ikke minst hvis bilen også rommer kostbart utstyr. 

Kontakt oss i bunn av denne siden eller på tlf +47 22 51 08 00 for å motta et hyggelig tilbud.

 

Bogstad Park Apartments • For 4-5 personer

Nye fra sommeren 2020.
Utgang til terrasse fra stuedelen og flott baderom. Disse leilighetene står ikke tilbake for noe - de passer perfekt både for familier og folk på jobbreise som kan trives med å bo i landlige omgivelser med bilen parkert rett utenfor. Leilighetene har 2 soverom med mulighet for 5 sengeplasser. 

Stue i bogstad sine nye leiligheter

Funkishytte • med 3 soverom

Ny hytte fra 2019. Moderne, stor takhøde og store vinduer. Arealeffektiv med åpen kjøkken/stue-løsning og tre soverom. Flott baderom med dusj og wc.

 

Stue til hytte på Bogstad camping

Hytte 41 for 4-5 personer

God standard med dusj og WC. Ca 40 m².  Stor stue med salong og kabel-tv.  To soverom, ett med familieseng (2+1) og ett med køyeseng, totalt fem sengeplasser.

Hytte på Bogstad Camping med 4-5 sengeplasser

Vi har også mindre hytter uten eget bad

Vi har også flere overnattingsmuligheter uten eget bad. Disse hyttene har fri tilgang på vårt helt nye, topp moderne sanitæranlegg fra 2019. Hyttene har plass til 2-4 personer.  

sanitæranlegget på Bogstad Camping
hytte på bogstad camping

Kontakt oss her

Fortell oss litt om antall og ønsket hyttetype. Så kontakter vi deg med et tilbud.