Våre hytter og leiligheter

Vi har flere hyttetyper med 2-5 soveplasser. Her kan du bo trygt i Oslo. Bogstad Camping Oslo har hytter med god standard, eget kjøkken og bad til rimelige priser og parkering rett utenfor. Å leie hytte er et så trygt bosted eller trygg overnatting som du kan finne - et godt alternativ til å bo på hotell i Oslo - sommer som vinter. Vi har flere hyttetyper med og uten eget baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt førsteklasses sanitæranlegg. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen, men vi holder noen hytter helt dyrefrie.

Søk dato og finn ønsket hyttetype her:

Søk ledige

Bogstad Park Apartments

Nye leiligheter med 4-5 sengeplasser

Nye energivennlig massivtre-bygg med flotte leiligheter. Moderne, luftige og trivelige i nordisk tre, med stor takhøyde og vinduer som bader leiligheten i lys. Åpen kjøkkenløsning og utgang til egen terrasse. Parkering rett utenfor. Leilighetene er på 38 svært arealeffektive kvm med to soverom á to sengeplasser (og mulighet for femte sengeplass i soverom nr 2)

Hytte 43 Funkis med 3 soverom

Arealeffektiv, lekker hytte som er svært moderne, med luftig takhøyde og store glassflater, åpen kjøkkenløsning, lekkert baderom, tv og wifi. Egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av dem er barn. Dermed blir den et meget rimelig alternativ for overnatting i Oslo - ved sammenligning med pris for to, for ikke å snakke om tre(!) hotellrom i Oslo. I tillegg får man her inkludert parkering rett utenfor hytta og stue, kjøkken og egen terrasse. NB! Hverken husdyr eller røyking er tillatt inne i denne hytta.

Hyttetype 41 Holmenkollen med sengeplasser for 4-5 personer

Dette er hytter av god standard med dusj og WC. Ca 40 m² beregnet på 4-5 personer, og består av: Stor stue med salong og kabel-tv.

Hytte type 42 Sørkedalen for 2-3 personer

Enkle hytter uten dusj og WC. Ca 20 kvm, beregnet på 2-3 personer. Består av ett stort rom og en sovealkove med familiekøyeseng 2 + 1. Fullt utstyrt kjøkkendel med kokemuligheter og kjøleskap, alt dekketøy, kaffetrakter og oppvaskmaskin.

Hytte 46 Oslofjord for 4 personer

Dette er hytter på ca 30 kvm med stue, kjøkkendel og to soverom, men uten dusj og WC.

Hytte 45 Ankershus for 2-4 personer

Dette er hytter på ca 30 kvm med stue, kjøkkendel og to soverom, men uten dusj og WC.