Våre hytter og leiligheter

Vi har flere hyttetyper med 2-5 soveplasser. Her kan du bo trygt i Oslo. Bogstad Camping Oslo har hytter med god standard, eget kjøkken og bad til rimelige priser og parkering rett utenfor. Å leie hytte er et så trygt bosted eller trygg overnatting som du kan finne - et godt alternativ til å bo på hotell i Oslo - sommer som vinter. Vi har flere hyttetyper med og uten eget baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt førsteklasses sanitæranlegg. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen, men vi holder noen hytter helt dyrefrie.

Funkishytte 43 med 3 soverom

Arealeffektiv, lekker hytte som er svært moderne, med luftig takhøyde og store glassflater, åpen kjøkkenløsning, lekkert baderom, tv og wifi. Egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av dem er barn. Dermed blir den et meget rimelig alternativ for overnatting i Oslo - ved sammenligning med pris for to, for ikke å snakke om tre(!) hotellrom i Oslo. I tillegg får man her inkludert parkering rett utenfor hytta og stue, kjøkken og egen terrasse. NB! Hverken husdyr eller røyking er tillatt inne i denne hytta.

Spisestue i åpen løsning i hytte

Nye leiligheter med 4-5 sengeplasser

Nye energivennlig massivtre-bygg med flotte leiligheter. Moderne, luftige og trivelige i nordisk tre, med stor takhøyde og vinduer som bader leiligheten i lys. Åpen kjøkkenløsning og utgang til egen terrasse. Parkering rett utenfor. Leilighetene er på 38 svært arealeffektive kvm med to soverom á to sengeplasser (og mulighet for femte sengeplass i soverom nr 2)

Moderne stue fra leilighet åpen kjøkken og salong

Hyttetype 41 Holmenkollen med sengeplasser for 4-5 personer

Dette er hytter av god standard med dusj og WC. Ca 40 m² beregnet på 4-5 personer, og består av: Stor stue med salong og kabel-tv.

hyttetype 41 med balkong sett fra utsiden

Hytte type 42 Sørkedalen for 2-3 personer

Enkle hytter uten dusj og WC. Ca 20 kvm, beregnet på 2-3 personer. Består av ett stort rom og en sovealkove med familiekøyeseng 2 + 1. Fullt utstyrt kjøkkendel med kokemuligheter og kjøleskap, alt dekketøy, kaffetrakter og oppvaskmaskin.

hyttetype 42 på bogstad camping

Hytte 46 Oslofjord for 4 personer

Dette er hytter på ca 30 kvm med stue, kjøkkendel og to soverom, men uten dusj og WC.

hyttetype 46 på bogstad camping

Hytte 45 Ankershus for 2-4 personer

Dette er hytter på ca 30 kvm med stue, kjøkkendel og to soverom, men uten dusj og WC.

hyttetype 45 på Bogstad Camping

Søk dato og finn ønsket hyttetype her:

Bestill nå