camping I norge

Campingplassene fyller seg opp - bestill i god tid!

Flere campingplasser landet over har allerede fått mange bestillinger for årets sommersesong. Topcamps destinasjoner er ingen unntak! 

- Vi har dobbelt så mange bestillinger som i fjor, forteller Topcamps leder, Thorstein Berg. 

Det sier sitt. I fjor var nemlig fire av Topcamps - på det tidspunkt - seks campingplasser smekkfulle. Faktisk såpass fulle at det ikke var plass og gjester måtte avvises.

- Det kom mange vi måtte sende vekk, flere hver dag. Vi satte opp skilt om at det var fullt nokså tidlig på dagen hver eneste dag i tre uker, forteller daglig leder på Sjøsanden Feriepark, Grethe Hegland Gjertviksten. 

Du får ikke lave skuldre og feriefølelse av å jage rundt for å finne ledig finne plass for natten... Det er primært to ting du kan gjøre for å sikre deg plass på landets campingplasser i sommer: Forhåndsbestill i god tid, så godt det lar seg gjøre, og reis utenom fellesferien om du har mulighet til det! 

Trenger du flere grunner til hvorfor du bør reise utenom fellesferien? Her kan du lese en liste som serverer deg 9 gode grunner! 

Og lurer du på hvordan du skal finne den perfekte campingplassen for deg og dine? Da har vi jammen en artikkel om det også. Den kan du lese her!