Lekeplass Barnas Topcamp Hallingdal

Derfor elsker barna Topcamp Hallingdal

Hos Topcamp Hallingdal er det aldri et kjedelig øyeblikk. Det er et paradis for barn, med aktiviteter for både de minste og de litt eldre barna. 

Ønsker du en ferie hvor barna skal være i fokus? Da er du kommet til rett sted. Her kan du som voksen lene deg tilbake og la barna springe fra aktivitet til aktivitet, eller du kan være med på aktivitetene selv. Hos Topcamp Hallingdal finnes det nemlig aktiviteter som er gøy for alle aldre!

Først og fremst er det her du finner det største innendørs lekelandet mellom Oslo og Bergen. Det er sklier, hinder, klatrevegger og masse mer, hvor barna kan løpe og klatre rundt. Det er sjeldent du ser noe annet enn store smil inne i lekeland.

lekeland hallingdal

Lekelandet fortsetter utendørs, med sklier og klatreapparater. Like ved siden av er en hoppepute, som bestandig fylles med hoppende glade barn.

En aktivitet som er morsom for hele familien er klatreparken. Her finnes det løyper i ulike nivåer, så alle får vært med og utfordret seg. Det er også flere ziplines, den ene går hele veien over Hallingdalselva. Eventyrgolf er også en fin aktivitet for hele familien. En minigolfbane med 12 hull, som har dekor og kulisser inspirert av nærmiljøet. 

høyt og lavt klatrepark Hallingdal topcamp

Både de store og små kan ha det gøy sammen på sandvolleyballbanen, eller med litt fotball på den nye interaktive-fotballbanen. En annen interaktiv leke finner du mellom resepsjonen og lekeplassen. Her kan barna løse ulike oppgaver, mens de løper mellom stolpene.

Lekeplassen er alltid morsom, men Topcamp Hallingdal har også en sykkelpark. I tillegg har ferieparken utleie av SUP-brett, og det er flere badeplasser i nærheten.

badeplass Hallingdal topcamp

Topcamp Hallingdal har også en 4H-gård, hvor det er sauer, griser, kaniner, jess og høns. Hver morgen klokken 11 skal dyrene få mat, og dette kan barna være med på. 

4H-gård Hallingdal Topcamp

Om sommeren er det TRÅLL-forestilling. En populær forestilling om Ålivia, Storetrållet, Trållmor og Sleipner Slagg, som må finne ut av hvordan de skal håndtere trusselen fra dypet. Det er også et eget aktivitetsprogram om sommeren, med blant annet familiequiz, musikkquiz, live musikk, “mal din egen t-skjorte”-verksted, såpebobler, lek og spill.