Bogstad Gård Topcamp Bogstad

Dette kan du gjøre ved Topcamp Bogstad

Topcamp Bogstad ligger bare et kvarters kjøretur unna Oslo sentrum, hvor det er en haug av ting å se og gjøre, hvor spisestedene ligger på rad og rekke, og hvor til og med friluftsområdene er mange og flotteMen du må ikke inn til Oslo sentrum for et fint opphold hos Topcamp Bogstad. Området rundt campingplassen byr på masse aktiviteter, og du trenger ikke mer enn en liten sykkeltur unna for god mat og god stemning.

Topcamp Bogstad Gård

Bogstad Gård

Herregården på Bogstad Gård var hjemmet til Peder Anker, som var med å skrive grunnloven på Eidsvoll. I 1814 ble han Norges første statsminister. Det er omvisninger på Herregården, de har til og med en egen omvisning spesielt egnet for barn. I tillegg finnes en kafé på gården, som serverer ferske Bogstad-rundstykker og -boller, smørbrød, kaker og drikke. Det er sitteplasser både inne og ute. Men kanskje best av alt, så har de både kuer, sauer, høns og kaniner på gården, som både store og små kan besøke og nyte selskapet til! 

Bogstadvannet

Bogstadvannet

Like ved Topcamp Bogstad ligger badestranden på Bogstadvannet. En helt perfekt oase på en varm sommerdag, med både brygger, gress og sandstrand! Ta med grillen eller piknik-kurven, og ikke glem badetøyet. Temperaturen i vannet er deilig. Ønsker du være mer aktiv kan du fint gå, løpe eller sykle rundt vannet, det er rundt ei mil. 

Røa Torg

På torget på Røa er det folkelig fra morgen til kveld. Kanskje ikke så rart, når Åpent Bakeri og Lofthus Samvirkelag har en hyggelig uteservering og et flott lokale midt på torget. Det tar deg kun 10 minutter på sykkel eller 25 minutter til fots, så kan du få en skikkelig god kaffe, deilig og ferskt bakverk og en av de beste pizzaene du har smakt! 

Topcamp Bogstad Lysaker Brygge

Lysaker 

Lysaker kommer du til etter et kvarter på bussen. Det er et hyggelig lite sted, spesielt på bryggen. Her finner du for eksempel den italienske restauranten Pier 31, hvor du får utsikt over Oslofjorden. Uteserveringen har sol på dagtid, men er like hyggelig å nyte utover kvelden, bare spør om å få låne et pledd.

Holmenkollen

Det tar bare i overkant av en halvtime på beina og rundt 20 minutter å sykle opp til Holmenkollen fra campingplassen. I Holmenkollen venter den perfekte dag, hvor du for eksempel kan spise på restauranten, ta zip-line, rappellere ned hopptårnet, besøke skimuseet eller gå turer i marka.