bergtatt bistro topcamp Hallingdal

Dette skjer Kristi Himmelfartshelgen

Førstkommende torsdag er det Kristi Himmelfartsdag og i den anledning har vi laget en liten samling over hva som skjer på de ulike campingplassene den langhelgen.

Topcamp Hallingdal 

I Hallingdal har klatreparken, lekelandet, resepsjonen og Bergtatt Bistro åpnet.

Det er altså masse aktiviteter du kan gjøre i ferieparken til helgen. Om du lurer på hva mer du kan gjøre i området kan du lese om det her.

Topcamp Mjøsa

Ved Topcamp Mjøsa skjer det også masse i området. Klatreparken på Helgøya har åpent fra 10-17, og Prøysenhuset er åpent. Torget i Brumunddal har ulike aktiviteter hver lørdag fremover og det er stolpejakt i Brumunddal. 

Lurer du på hva annet du kan gjøre i området? Det kan du lese om her!

Topcamp Mosjøen

I Mosjøen er det Goldwing Motorsykkeltreff. Ellers ligger fokuset på Topcamp Mosjøen på å få ferdig uteområdet og asfaltere campingplassen før sommeren starter for fullt.

Det er masse andre opplevelser i området også, de  kan du lese om det her.

Topcamp Havblikk

På Nesna er det mange aktiviteter. Flere av Helgelands flotte fjelltopper ligger for dine føtter, blant annet fjellrekken De syv søstre. Du kan leie sykkel, og båter av mange slag, for eksempel en av Havblikks motorbåter for å fiske, eller kajakk. SUP-brett - stand up paddle - får du også leid. Eller du kan hoppe på fergen for å besøke øyer som Lovund, Træna, Rødøy, Myken og Støtt.

Hvis du vil lese mer opplevelsene på Topcamp Havblikk kan du lese om det her.

Mosjøen zipline topcamp

Topcamp Sjøsanden

Hos Sjøsanden blir det fullt kjør. Det lages nye, asfalterte plasser, ny lekeplass, ny resepsjon, ny butikk OG ny restaurant - puh! I tillegg er hoppepute på plass, så barna kan hoppe og kose seg!

Andre morsomme ting du kan gjøre i området kan du lese om her. 

Topcamp Onsakervika

På Onsakervika Camping kan du nyte helgen ved stranden, eller utforske noen av de fine turene i nærområdet. Du kan også dra på Kistefos museum og Hadeland Glassverk! Mulighetene er mange, du kan lese mer om dem her. 

Topcamp Bogstad 

Ved Bogstad Camping er det masse å finne på. Du kan nyte en avslappende langhelg på området, med umiddelbar nærhet til Bogstadvannet og marka. Eller du kan utforske Oslo sentrum. Eller kanskje du vil golfe litt hos campingplassens nabo, Oslo Golfklubb?

Andre ting du kan gjøre i området kan du lese om her. Hvis du vil ha en oversikt over fine friluftssteder i Oslo-området finner du en fin oversikt her. 

Topcamp Rustberg

Ved Topcamp Rustberg er det alltid masse å gjøre. Ikke bare er det flere fine turområder, men på Kristi Himmelfartsdag åpner også Hundefossen Eventyrpark. I helgen er Tangen Dyrepark åpen, eller du kan ta med familien på Ankerskogen svømmehall, Jernbanemuseet eller Mammuthuset. 

Her kan du lese mer om aktivitetene på campingplassen, og hvis du ønsker å vite mer om opplevelsene i området kan du lese om det her