Tigeren, Tusenfryd, Sinnataggen, uendelige muligheter for opplevelser i Oslo

Oslo er full av gode ferie-opplevelser for voksne og barn!

Tigerstaden Oslo byr på en lang rekke severdigheter, historie, byliv, arkitektur, kunst, underholdning, shopping, restauranter og et yrende kultur-, kafé- og uteliv store deler av døgnet, med fjorden og marka like rundt hjørnet. Oslo har rett og slett et opplevelses-utvalg og variasjonsmuligheter som få eller ingen andre storbyer kan skilte med. Og alt sammen er kortreist fra  Topcamp Ekeberg!

tusenfryd berg og dalbane

 

Ekeberg Camping gir deg muligheter til å bo i avslappende omgivelser med det meste innen rekkevidde -rimelig overnatting med nærhet til natur og samtidig kort vei til alle opplevelser i Oslo. Severdigheter som Bygdøy med Vikingskipene, Kon-Tiki og Fram, Holmenkollen, Vigelandsparken og Oslos utmerkede shoppingtilbud - for å nevne bare noen få.

Aker Brygge i herlig kveldsstemning og belysning

 

Aker Brygge i Oslo har bredt utvalg av serveringssteder og eksklusiv shopping - men er også et utmerket sted for å bare slentre rundt. 

Oslo er også bading fra Sørenga med Barcode og Operaen i bakgrunnen

 

Oslo regnes kanskje ikke primært som stedet for badeferie - men det er ikke noe i veien for å ta en dukkert, til og med i sentrale strøk - som f.eks i Bjørvika, med utsikt til Barcode og Oslo Opera, eller på Tjuvholmen utenfor Aker Brygge. Badestrender finnes ikke langt unna, som Huk, Ingierstrand, Hvervenbukta, Hovedøya og Langøyene, der rutebåten ut også er en flott opplevelse!

Kirkeristen er et av mange hyggelige steder å sitte på cafe i Oslo

 

Se, opplev, spis, drikk, le og kos deg i Oslo

Men ikke glem å slappe av innimellom. Her finner du lenker til mer turist-informasjon om Oslo: