Ekeberg Camping fra drone med Oslofjorden og Oslo sentrum bak

Ekeberg Camping fasiliteter

Ekeberg Camping er en enkel 2-stjerners campingplass med helt enestående beliggenhet nær Oslo sentrum. Her finnes flere enn 600 plasser for campingvogner / caravan, bobiler og telt, ca halvparten av disse med strøm, men ingen hytter eller leiligheter.

Oppvask på utekjøkken på Ekeberg Camping Oslo.

Oppvasken er hyggeligere utendørs

Ekeberg Camping har sanitæranlegg med dusjer, toaletter, dusj/toalett for bevegelseshemmede, kjøkken og caravan tømmestasjon. I resepsjonsbygget ved innkjøringen finnes naturlig nok en resepsjon der gjester foruten inn- og utsjekk kan få hjelp og informasjon, i tillegg til at det finnes toalett, tøyvaskerom / myntvaskeri, og Ekeberg Landhandleri serveringssted og liten butikk. Anlegget på Ekeberg Camping er ikke nytt eller moderne, men det er god kapasitet og grundig rengjøring. 

Sanitæranlegget på Ekeberg

Fri wifi i prinsippet for alle gjester. Campingplassen er et stort og kupert område med mye vegetasjon. Kvaliteten på wifi-signaler vil derfor variere, men det skal alltid være mulig å finne gode signaler. 

Resepsjonen på Ekeberg Camping Oslo

 

I resepsjonsbygget ved innkjøringen finnes resepsjon/informasjon, toalett, samt Ekeberg Landhandleri serveringssted og butikk - med skjenkerett og bestillingsmulighet for ferske bakervarer til frokost.

Ekeberg Landhandleri er hyggelig serveringssted og butikk på Ekeberg Camping Oslo