Eventyrgolf

Vår morsomme 12-hulls Eventyrgolf er en super aktivitet for hele familien! Ta med barna og forsøk en av landets mest spektakulære minigolfbaner. Gjennom kua, styltehytta, Ål stasjon, traktoren eller vannhullet - banegolf er en like gøy fritidsaktivitet for liten som stor. Konkurranseinstinktet på topp? Utfordre kollegaer, vennegjengen, tippelaget eller hele familien da vel.

Minigolfbanen er et spektakulært visuelt tilskudd til parken, med dekor og kulisser inspirert av nærmiljøet i Hallingdal og den lokale kraftverktradisjonen i Ål. Her finner du baner som Ål stasjon, styltehytta, kua, traktoren, utedassen og mange flere - for ikke å snakke om flåten over bekken. Like stas for barn og voksne - særlig med konkurranseinstinktet på topp!

Dette er en spennende sommeraktivitet for familien på camping. Eventyr-minigolfen ligger i skogen ved klatreparken inne på Ferieparkens område.

Eventyrgolf bør også være en interessant aktivitet for kickoff, team building, sommeravslutning og andre felles aktiviteter for bedrifter og grupper.