hafjell alpinsenter i motlys med alpinister og kulete terreng
sykkel Hallingdal topcamp
to gutter står på steiner og fisker i elven
Sykler i høyt gress foran havet med vidsurfende jente
strand Sjøsanden feriepark

Glade opplevelser

Topcamp tror at campinggjester flest ønsker flere opplevelser enn å bare bo på camping. Derfor vil gjester på Topcamps plasser alltid ha et bredt tilbud av aktiviteter, attraksjoner og opplevelser, enten på selve campingplassen - eller i et relativt nærområde. Vandring, sykling, bading, fiske, ski, severdigheter, kultur, underholdning... Hos Topcamp skal det finnes glade muligheter for alle aldre og de fleste interesser.

 
To ivrige og glade barn sitter på en snowracer

Grip vinteren!

Mange tenker at campingplasser hører sommeren til - men faktum er at flere av våre destinasjoner også er omgitt av de flotteste vinteropplevelser. På alle våre vinteråpne destinasjoner kan du bo i gode hytter og leiligheter, med kjørevei til døra og parkering rett utenfor - og herlige langrennsløyper, alpinsentere, akebakker og et mylder av andre morsomme vinteraktiviteter innen rekkevidde.

Skiheis med alpinister i forgrunnen

Topcamp Rustberg har gode hytter kun 11 minutter fra Hafjell Alpinsenter

Leter du etter en budsjettvennlig alpin-ferie? Ønsker du å leie rimelig hytte for en helg eller uke på Hafjell? Du finner det på Topcamp Rustberg! Området byr i tillegg på langrennsmuligheter i øverste verdensklasse og både Hunderfossen og Maihaugen, så her finnes alle muligheter for en komplett vinterferie!

Jenter på skøytebane i motlys

Hallingdal er vinterparadiset

På Topcamp Hallingdal bor du i lekre hytter med peiskos og panoramavinduer mot Hallingdalselva. Bilen parkert rett utenfor og kun et kvarter til Ål alpint skisenter eller mer enn 400km maskinkjørte langrennsløyper i noe av landets aller floteste fjellområder. Det aller beste er kanskje at når du kommer hjem til hytta, kan barna fortsette å frydes ute - på skøytebanen, i akebakken eller i den lokale skiløypa med lys. 

Operaen i Oslo med is og snø på vannet i forkant

Kombinér ski- og storbyferie i Oslo!

Bo i hytte eller leilighet på Topcamp Bogstad med bilen parkert rett utenfor og kun minutters kjøring til Oslo Vinterpark Wyllerløypa eller Tryvann! Besøk Holmenkollen og Frognerseteren på veien! Langrennsskiene kan du spenne på nesten rett utenfor døra og gå rett i Nordmarkas endeløse løypenett. Rett utenfor resepsjonen går buss til Oslo sentrum, som alltid er proppfullt av opplevelsesmuligheter!  

Skøyteløpere i aftenslys på isen i Mjøsparken, Brumunddal

Mange fine vinteropplevelser i Mjøs-regionen

Topcamp Mjøsa har herlig utsikt over islagte Mjøsa, med mye moro rett utenfor døra og kort vei til de flotteste flotteste skøyte- og skimuligheter, både av bortover og alpin type. I tillegg finnes muligheter for hundekjøring, hesteridning, kanefart - og hvorfor ikke variere med en deilig innendørs dukkert?

nordlys over snølagt vinterlandskap med bål

Gode sjanser for nordlys på vintertur i Mosjøen

Mosjøen på Helgeland er et vinterparadis av de sjeldne. Se for deg hvite fjell, opplyste gater, nordlys, snøscooter-safari, randonee, hundekjøring andre og opplevelser du sent vil glemme, kombinert med hyggelige rusleturer og kafébesøk i Sjøgata.

En flokk går topptur på ski i Nesna-området

Spektakulære vinteraktiviteter rundt Nesna

Helgelands majestetiske landskap med knallblått vann og snødekte fjell er det som møter deg en fin vinterdag på Nesna. I hjertet av Helgelandskysten er det nok av fantastiske opplevelser, alt innenfor rekkevidde fra en komfortabel hytte på Topcamp Havblikk.

Campingferie eller  byferie? Hvorfor ikke campingferie OG byferie!

Hos Topcamp Bogstad Camping i Oslo kan du nyte campinglivet, men også ty til alle storbyens goder og opplevelser! 

Collage av typiske oslo-elementer: tigeren, Sinnataggen, operaen, slottet, Aker Brygge, mm
Furulunden Sjøsanden feriepark

Unike Furulunden ved Sjøsanden 

Naturparken ved Topcamps feriepark har vært kåret til Norges fineste friluftsområde, med sine flotte stier, gangveier og alle de syv strendene.

volleyball Furulund Sjøsanden
syklister hopper og pumper i sykkelpark-løype

Ikke et sykkel-kjedelig øyeblikk i Hallingdal Sykkelpark!

Hallingdal Sykkelpark er en øvingsbane for alt fra begynnende barn til øvede voksne syklister. Her finnes utfordringer tilpasset for alle nivåer: Pump track, hopp, og linjer man velger selv. Sykkelparken er åpen for alle uten inngangspenger, men sykkel må selvfølgelig medbringes (eller leies) - og NB! Husk hjelm!

Jenter leker med volleyball i vannkanten på flott sandstrand

Syden i Norge!

Sjøsanden 800 meter lange finkornet sandstrand i Mandal, er en av landets aller flotteste strender. Furulunden, som er offisielt kåret til Norges flotteste frilufts-område - byr på ikke mindre enn 7 fabelaktige sandstrender innen rusleavstand, så her kan man flytte seg fra den ene stranden til den andre, om vindretningen skifter. Langt å kjøre til Mandal? Sandstranden på Topcamp Onsakervika er ikke noe dårlig alternativ

Mange, mange glade opplevelsesmuligheter!

Her er det veldig mange ting å se og mange ting å gjøre. Kanskje for mange til å få oversikt - da er det godt at de kan sorteres ved å velge typer og sted under de grønne knappene