Gratis opplevelser i Oslo

Oslo-opplevelser trenger ikke koste skjorta – med litt planlegging er det fullt mulig å ha flott Oslo-ferie på begrenset budsjett.

Storby-ferie tenker man ofte på som dyrt. For den som ønsker det, er det absolutt ikke vanskelig å bli kvitt penger i hovedstaden, men flotte Oslo-opplevelser trenger ikke koste skjorta – det er fullt mulig å ha Oslo-ferie på budsjett. Vi anbefaler gjerne Oslopass – som gir fri offentlig transport og fri inngang til en rekke museer og attraksjoner og rabatt på andre opplevelser. Men det finnes også en hel rekke severdigheter og interessante ting å gjøre i Oslo som er helt gratis: Innholdsrike vandrings- eller sykkelturer, historiske bygninger, ikonisk arkitektur, imponerende skulpturparker, fargerik gatekunst (eller street art, som vi eh... sier i Norge?), fascinerende gateliv... listen over kostnadsfrie opplevelses-muligheter i Oslo er faktisk lang!
Vil du vite mer? Vi har ikke funnet alt dette selv - det er VisitOslo som har samlet informasjon om gratis-opplevelser - se lenke nedenfor