Hafjellparken alpint for snowboard og twintip

Hafjell Alpinsenter er kun 11 minutter fra Topcamp Rustberg

Ta en helg eller uke med ski på herlige Hafjell - uten å brenne hele budsjettet på overnatting!

Bare 11 minutters kjøring fra Topcamp Rustberg ligger et av landets største og mest allsidige skianlegg. Hafjell er kjent for mange og lange løyper, sikre snøforhold og mange gnistrende soldager. Hele skianlegget ligger solvendt. I snøfattige tider dekker et stort kunstsnø-anlegg mesteparten av hovedløypenettet og sikrer sesongstart og en lang skisesong, normalt fra medio november til medio april.

 
Et par i Hafjell alpinsenter med dalen og Lågen i bakgrunn

Hafjell er et helt komplett skianlegg med ypperlige muligheter for alle aldre og ferdighetsnivåer.

17 skiheiser i tillegg til én gondol, med 33 nedfarter og til sammen 50 km løyper over 864 høydemeter. Mosetertoppen regnes av mange som Nordens beste barne- og familieområde, mens OL-bakkene byr på sorte løyper og utfordringer for de øvede, mens  Hafjellparken byr på  av internasjonalt svært høy klasse, og har tidligere vært åsted for Megapark og X-games.

Løypekart oversikt Hafjell Alpinsenter

33 nedfarter og mer enn 50 km løypenett i Hafjell Alpinsenter

cordfløyel i Hafjell Alpinsenter

Hvem får ikke lyst til å kjøre på nypreppet  "cordfløyel"?

railkjøring i Hafjellparken i Hafjell Alpinanlegg

Hafjellparken med Main Park, Frontyard og Backyard retter seg mot alle ferdighetsnivåer for twintip og snowboard. Hafjellparken ble i 2013 kåret til Norges beste terrengpark av DN.

speilvegg og gondol på Hafjell Alpint
Hafjell Alpint panorama

Hafjell er et av Norges største alpinanlegg. Øverste heis stopper 1059 meter over havet og derfra har anlegget  fallhøyde på 864 meter. Lengste nedfart fra topp til bunn er på hele 7 km. Etter at slalåm og storslalåm ble arrangert her under OL i 1994 har Hafjell vært riksanlegg for slalåm og storslalåm. Fra Topcamp Rustberg er det kun en kort kjøretur til herlige dager i bakken.

Nærbilde langrennsløype på Hafjell
Langrennsløype under skiheisen i Hafjell Alpinsenter

Verdens beste langrennsområde

For bortoverski finnes en 7km lysløype på Mosetertoppen skistadion som leder ut i løypenettet på Øyer og Lillehammerfjellet, som teller mer enn 600 km med preparerte spor. Dette er er kåret til verdens beste langrennsområde!