Bergtatt Bistro hyggelig, lodge-aktig restaurantinteriør med peis

Bergtatt Bistro - åpen for grupper og arrangement hele tiden

Døra og resepsjonen er åpen alle hverdager kl 10.00-18.00, og kommer du innom skal det ikke skorte på en kaffe eller leskedrikk ☕️ og se ikke bort fra at vi har en kakebit på lur også!  ? 

Men det blir ikke kveldsåpent eller vanlig daglig a´la carte servering i denne perioden frem til mars, med noen unntak. Og så understreker vi dette:

Vær velkommen til å ta kontakt for arrangement, konferanser og selskap gjennom hele vinteren 

Kickoff, jubileum, bryllup, osv – hva det skal være av arrangement som bestilles litt i forveien. Økte kostnader på både råvarer og strøm har gjort dette til utfordrende tider. Nettopp derfor vil vi være ekstra takknemlig for bestillinger og kjempegearet på å lage ekstra gode arrangement for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner! Kontakt oss gjerne på hallingdal@topcamp.no eller ring oss på telefon 32699200

På hverdager vil vi altså ha kaffeservering, og samtidig stor vanlig aktivitet med leirskoler, som skaper glade og sterke minner fra Ål for hundrevis av barn fra hele landet, samt at vi har vanlig hytteutleie i helgene. Møterom kan også leies hele tiden. Det kan komme flere arrangement i Bergtatt Bistro utover vinteren - følg med på Facebook. I første omgang:

? Gamaldanskveld, lørdag 18. februar mer info og billetter finnes her ›

Så ønsker vi alle velkommen tilbake til vanlige åpningstider og a´la carte-servering fra og med påsken 2023!

 

dekket langbord for selskap