Klasserom i naturen på leirskole. Foto

Tilbakemeldinger til Hallingdal Leirskole

Vi vil takke for et suverent opphold på Hallingdal Leirskole. Vi var 73 barn og fire voksne på leirskole hos dere, og både små og store var strålende fornøyde med oppholdet. Vi opplevde det pedagogiske opplegget som profesjonelt og givende, samt godt forankret i læreplanen. Vi ønsker å trekke fram standarden på hyttene elevene disponerer under oppholdet som svært høy.

Vi håper flere skoler får anledning til å delta på leirskole hos dere!

- 7.klasselærerne på Jar skole
 

Vi hadde en god uke på leirskole hos dere. Fasilitetene var flotte og oppleggene var gode. 

Leirskolelærerne var engasjerte og dyktige, og særlig klatreparken og matsankingen var populære 

aktiviteter. Turen over Nysetfjellet var mange veldig stolte over å ha gjennomført og vi lærere ser at 

elevene hadde veldig godt av å få være ute hele dager. Vi som var med på turen har derfor anbefalt skolen 

å leie seg inn også for kommende syvendeklasser.

-  Guro Sibeko, lærer, Sinsen skole, Oslo

 

31 blide og fornøyde barn fra Slemmestad barneskole takker for et lærerikt, inkluderende og positivt leirskoleopphold hos Hallingdal Leirskole. Tre voksne og alle 7. klassingene reiste fra Ål fullspekket med hyggelige og minnerike opplevelser. Et variert opplegg både pedagogisk og sosialt, skapte trygge rammer for våre elever, og i samarbeid med imøtekommende ansatte, kunne disse rammene fylles med mye læring og utforsking for hver enkelt. Fjelltur, orientering i nær- området, villmarksleir, lekeland og klatrepark er bare noen stikkord!

Vi kan på det sterkeste anbefale et aktivt leirskoleopphold hos Hallingdal Leirskole til andre skoler!

- Silje Linn Bakke, Slemmestad barneskole, 7. trinn

 

Evalueringsresultatet er bedre enn jeg har vært med på i tidligere vurderinger av leirskoler, så det er helt tydelig at dere har et godt opplegg for elevene, og gode rammer for oppholdet. Alt i alt er vi svært fornøyd med oppholdet, og det blir lett å reklamere for dere overfor neste kull!

- Andreas Holte-Hansen, avd.leder 4.-6.trinn, Teglverket skole

 

Det var et meget godt opplegg og flinke/hyggelige lærere med gode faglige kunnskaper, som møtte elevene på en god måte. Hyttene og fasilitetene var utmerket. Vi savnet et felles oppholdsrom siden elevene ikke fikk lov å besøke hverandre på hyttene (vårt valg at de ikke fikk lov til det). Parken og omgivelsene var flotte og skapte mange muligheter for elevene. Vi var med på villmarkscamp, matsanking og klatrepark, samt fjelltur. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Vi anbefaler Hallingdal Leirskole på det varmeste!

- Eiksmarka skole, 7 trinn