Klasserom i naturen på leirskole. Foto

Tilbakemeldinger til Hallingdal Leirskole

Vi vil takke for et suverent opphold på Hallingdal Leirskole. Vi var 73 barn og fire voksne på leirskole hos dere, og både små og store var strålende fornøyde med oppholdet. Vi opplevde det pedagogiske opplegget som profesjonelt og givende, samt godt forankret i læreplanen. Vi ønsker å trekke fram standarden på hyttene elevene disponerer under oppholdet som svært høy.

Vi håper flere skoler får anledning til å delta på leirskole hos dere!

 

Vi hadde en god uke på leirskole hos dere. Fasilitetene var flotte og oppleggene var gode.

Leirskolelærerne var engasjerte og dyktige, og særlig klatreparken og matsankingen var populære

aktiviteter. Turen over Nysetfjellet var mange veldig stolte over å ha gjennomført og vi lærere ser at

elevene hadde veldig godt av å få være ute hele dager. Vi som var med på turen har derfor anbefalt skolen

å leie seg inn også for kommende syvendeklasser.

 

Evalueringsresultatet er bedre enn jeg har vært med på i tidligere vurderinger av leirskoler, så det er helt tydelig at dere har et godt opplegg for elevene, og gode rammer for oppholdet. Alt i alt er vi svært fornøyd med oppholdet, og det blir lett å reklamere for dere overfor neste kull!

 

Det var et meget godt opplegg og flinke/hyggelige lærere med gode faglige kunnskaper, som møtte elevene på en god måte. Hyttene og fasilitetene var utmerket. Vi savnet et felles oppholdsrom siden elevene ikke fikk lov å besøke hverandre på hyttene (vårt valg at de ikke fikk lov til det). Parken og omgivelsene var flotte og skapte mange muligheter for elevene. Vi var med på villmarkscamp, matsanking og klatrepark, samt fjelltur. 

Personalet var hyggelige og imøtekommende. Vi anbefaler Hallingdal Leirskole på det varmeste!