Alpin skikjører i full fart nedover alpinbakke

Hallingdal er selve vinter-paradiset!

Hallingdal legger forholdene til rette for herlige vinteropplevelser for hele familien: Så fort snøen legger seg finnes mengder av alpinbakker for ski og brett, milevis på milevis med de flotteste langrennsspor i herlig fjell, landets lengste akebakker og mye mer! Når det er snø og frost i ferieparken anlegger vi akebakke, skøytebane og en barnevennlig langrennsløype med lys rett ved siden av hyttene. Etter dagens skitur kan barna holde på i timesvis, mens foreldrene kan kose seg inne foran peisen - med utsikt over elva bak. 

 
Glad jente aker i Hallingdal Feriepark
Barnevennlig langrennsløype i Hallingdal Feriepark

Vinterpark for barna

Ideell for masse morsom lek i snøen! Akebakke og 2 km langrennsløyper - alt trygt og godt inne i selve parken og like i nærheten av hytter, plasser og restaurant. Alt ligger til rette for timesvis med friske, spreke aktiviteter for barna!

To personer i alpinutstyr på ski i Ål skisenter

Alpint i Ål Skisenter +++

er ikke bare en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet. Det er også jibbepark og løyper i alle vanskelighetsgrader; landslaget i storslalåm bruker den sorte løypa mye til trening. Her finnes også kafeteria, skiutleie og skiskole. Gjester i Hallingdal Feriepark får 20% på heiskort i Ål Skisenter under hele oppholdet! Vil du ha variasjon, er alpinbakkene på Skarslia, Gol, Nesbyen, Geilo og i Hemsedal alle innenfor en times kjøring!
 

Langrennsløype på fjellet i herlig sol

400km preparerte langrennsspor!

Området rundt Ål er så fullt av strålende turmuligheter og flotte løypetraseer at du kan velge forskjellige turer hver eneste dag hele vinteren hvis du har lyst! Det kjøres løyper helt ned i selve Ferieparken, så du begynne å gå på ski fra rett utenfor hyttedøra - opp Veståsen til milevis med løyper innover i fjellet. Se løypekart HER.  Løypemaskinene har GPS-sender, så du kan følge med hvor sporene er helt nykjørte. Se mer her!

Aking i Skarslia
Kjelketrekk i Skarslia
Aking med fart i Skarslia

15% RABATT i akebakke med kjelketrekk i Skarslia!

Har du lyst på en skikkelig ake-opplevelse for hele familien? Skarslia Ski- og Akesenter mindre enn 20 minutters kjøring fra Hallingdal Feriepark. Her finner du 2 av Norges aller lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km, med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett, men det anbefales å leie spesiallagde enkle og doble rattkjelker. Sug i magen og moro for både store og små - og heisen drar deg opp igjen. Boende familier med minst 4 personer i Hallingdal Feriepark får 15% rabatt på kjelke-heiskort i Skarslia i vinterferieukene! Se fantastisk aketur her
 

Youtube video image
to jenter gygger seg med kakao utenfor Bergtatt Bistro
Bergtatt Bistro familiequiz
Morsomt barneverksted
Tegnefilm - illustrasjon
musikkbingo

Aktivitetsprogram i vinterferieukene

Organisert gøy for store og små - her er det bare å bli med på moroa!

lørdag 20/2 Familie-musikkbingo!
Kl 17.00 i Bistro gratis inn/kr 30 pr brett

søndag 21/2 Rebusløp
Kl 11.00 i Bistroen - Gratis

tirsdag 23/2 T-skjortemaling     
Kl 12.00 i Snakkbar - Forhåndpåmelding - kr 50

onsdag 24/2 Barnas verksted
Kl 12.00 i Snakkbar - gratis

torsdag 25/2 Barnekino
Kl 17.00 i Stallen - Forhåndpåmelding - Gratis

lørdag 27/2 Familiequiz
Kl 19.00 i Bistroen - gratis 

søndag 28/2 Rebusløp
Kl 11.00 i Bistroen - Gratis

tirsdag 2/3 T-skjortemaling     
Kl 12.00 i Snakkbar - Forhåndpåmelding - kr 50

onsdag 3/3 Barnas verksted
Kl 12.00 i Snakkbar - gratis

torsdag 4/3 Barnekino
Kl 17.00 i Stallen - Forhåndpåmelding - Gratis

lørdag 6/3 Familie-musikkbingo!
Kl 17.00 i Bistro gratis inn/kr 30 pr brett

• Ved forhåndspåmelding gjøres dette i resepsjonen, senest kl 17 dagen før aktiviteten

• Inngang til musikkbingo er gratis, men bestill gjerne bord. Kjøp så mange bingobrett du ønsker for Kr 30,- pr brett. 

Lekeland fryd for alle barn

Lekeland åpent
hver dag

fra kl 11.00-16.00 i vinterferieukene

Kiting i spektakulært fjellandskap på Bergsjø

Kiting

Hvem har ikke hatt lyst til å prøve dette? Kjør snowboard eller ski med vinden som fremdrift! Leie av kites og kyndig instruksjon kan fåes ved Bergsjøstølen, landets ledende kite-miljø! Anbefales!
 

Hundekjøring

Hundekjøring

Alle vet hva det er, men ikke så mange har opplevd vinden i ansiktet, susende innover vidda bak et kobbel med spreke trekkhunder.
Vi formidler turopplevelser med erfarne hundekjørere. Mush fun!
 

Baderings-sklie i Torpicana Badeland

Våre gjester får 50% på inngang for barn i Tropicana Badeland!

Mindre enn en halvtimes kjøring fra Hallingdal Feriepark finner du Tropicana Badeland - med mulighet for en herlig tropisk avveksling fra utendørsaktivitetene for både store og små. Vi tar forbehold om at tilbud kan opphøre plutselig. 

Snørekjøring og kanefart

Stå på miniski eller sitt på en rafteflåte og la hesten dra deg fremover i terrenget. Full gallopp eller rolig trav avhengig av hvor mye fart du ønsker. Ønsker du mindre fart og mer kos, er kanefart i vinternatta med fakler og dombjeller tingen. Du sitter godt nedpakket i skinnfeller og dyner og kan bare nyte. Kan kombineres med trugetur og bål hvis du ønsker!
 

kanefart med hest og slede