Styltehytte, hovedbygg og hytter i bakgrunnen fra Hallingdal Feriepark

Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole er en virksomhet i Topcamp Hallingdal, en av Skandinavias aller flotteste campingplasser og ferieparker. Vi har tilby førsteklasses fasilitieter for læring, aktiviteter, moro og sosialt samvær og er omgitt av noe av landets flotteste fjellterreng. Innkvartering i våre flotte designhytter, mens middager inntas i restauranten Bergtatt Bistro. Sosial sone med spill, musikk og kiosk.

BELIGGENHET

Ål i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen, omgitt av fenomenale turområder i høy- og lavfjell.

REISE

Enkel reisevei, enten dere velger buss (Rv 7) eller tog.

I samarbeid med Vy får skoleklasser som skal på Hallingdal Leirskole, rabatterte billetter på Bergensbanen fra Oslo (og mellomstasjoner) til Ål og Hallingdal Leirskole. Se her for mer informasjon og hvordan man bestiller hos Vy.

Ønsker dere forslag/tilbud på buss eller mer info om togtilbudet, kontakt oss på telefon 32699200 eller e-post: hallingdal@topcamp.no

Hovedbygget i Hallingdal Feriepark vinterbilde
Leirskole-undervisning ved varde på fjellet

PEDAGOGISK KVALITET

Vi samarbeider med Ål kommune, som har det overordnede ansvar for de pedagogiske planene og gjennomføring av programmet for leirskolen. Dette sikrer at undervisningen på leirskolen er alltid er i tråd med læreplan og kunnskapsløfter. Pedagogisk leder for leirskolen er den særdeles kompetente og erfarne hallingen Tom Vegar Magnetun.

Hallingdal Leirskole er medlem av Norsk Leirskoleforening

Vi har stadig tett dialog med foreningen om utvikling av leirskolekonseptet, både faglig og praktisk.

Elever griller pølser på bål i vinterlandskap med lavvo i bakgrunnen
bålkurs med Hallingdal 4H-gård i bakgrunnen

Hallinggard 4H besøksgård

er også en del av Hallingdal Feriepark. Her har elevene tidligere kunnet være med på å mate og kose med Geir Geit, Kalle Kanin, hønen Agda, osv. NB! Vinteren 2020-21 er 4H-gården i svært redusert drift, så det er INGEN DYR på gården for tiden. Vi beklager dette. I tilknytning til HallingGard kan vi arrangere vi Farmen-junior-konkurranser med praktisk og pedagogisk energi-tema.

 

Hytter langs Hallingdalselva

Femstjerners botilbud

Topcamp Hallingdal er en internasjonalt anerkjent feriepark med fem av fem mulige stjerner fra NHO Reiseliv, Fortreffelighets-sertifikat fra Tripadvisor, ECC Spitzenplatz, osv. Her er boliger i 23++ moderne designhytter med komfort som ikke står tilbake for noe. 2-4 soverom, luftig og hyggelig oppholdsrom med åpent kjøkken, spisebord og salong, samt peis foran panoramavinduer mot Hallingdalselva. Baderom med toalett og dusj i alle hytter, samt gulvvarme i alle rom.

Stue i designhytte i Hallingdal Feriepark

Hovedbygget

I hovedbygget finnes den flotte restauranten Bergtatt Bistro - der vi spiser frokoster og middager i en separat fløy. Her finnes også flotte sanitærfasiliteter og felleskjøkkenet Spiskompetanse.

Bergtatt Bistro restaurantinteriør med peis og teglstein
Ståle Rotneim, leder av den ikke-faglige delen av Hallingdal leirskole

Hyggelig betjening og service

Ståle Rotneim er leder for den ikke-faglige delen av Hallingdal leirskole - og den som kan kontaktes for spørsmål og spesielle behov.
Under oppholdet er resepsjonen/restauranten betjent til minimum kl 20.00 hver dag, og nattevakt med bil kan ringes ved behov.