Hallingdal Sykkelpark

Hallingdal Sykkelpark er en av våre mest populære aktiviteter. En arena brukt av både små barn på balansesykkel til større barn og erfarne voksne. Den er bygget for å passe alle aldre og nivåer, med pumptrack, hopp, doseringer og linjer man velger selv. Man kan bruke vanlig sykkel, eller leie en av våre dirtbikes. Veldig stas for publikum å se på. Ikke minst er den gratis og alltid åpen!

Topcamp hadde tidligere sykkelutleie, men det har nå dessverre opphørt.

Sykkelparken er et variert sykkelområde for hele familien. Her vil alle finne passende utfordringer om du har støttehjul eller har sykla i mange år. Parken er en flott arena med lek i fokus og øving av grunnleggende ferdigheter på ordinære terrengsykkel eller dirtbikes. Parken er for den ivrige tenåringen, pappa som sykler birken, mamma som sykler til jobb, og minstejenta som har sykkel uten pedaler.

Trailcrewet fra Tråkk ́N ́Roll Hallingdal har utviklet denne enestående sykkelparken som stod ferdig i 2017, med både offentlig støtte, flere stiftelser og lokalt næringsliv som støttespillere. Sykkelparken er gratis å bruke for alle og den er alltid åpen!

Hallingdal Sykkelpark er en bike park for oppøving av sykkelferdigheter for alle - fra barn til voksne
Et supplement til sykkelparken ved Ål ungdomskule, som også har blitt renovert.

Ål i Hallingdal er også en velkjent destinasjon for stisykling med sine mange stisykkelmuligheter. Flere stier ender opp nede i Ferieparken. Sykkelparken er et svært populær tilskudd til alle sykkelinteresserte.