personer på bedriftstur i Hallingdal Feriepark hopper på likt

Kick off, teambuilding og andre bedriftsarrangementer

Noen kick off-arrangement utmerker seg med flotte saler, konferanserom med Powerpoint og myke stoler som man våkner i akkurat tidsnok til å oppleve de høye smørbrødene til lunsj... Det er vel og bra, men Hallingdal Feriepark er ikke slik. Vi kan forsåvidt tilby flotte nok konferanserom – og lage like høye smørbrød. Men vi byr på arrangementer med opplevelser, med fart, oksygen, bevegelse, vind i håret og i det hele tatt EN-ER-GI langt utover det ordinære! Vi tror at folk som har flydd gjennom lufta sammen, klatret, svingt seg i tau, padlet, syklet, akt eller ridd sammen, også arbeider bedre sammen!

Teambuilding 

er når alle ambisiøse medarbeidere kan KLATRE SAMMEN!

Hallingdal Feriepark er åpen hele året, like fint sommer som vinter. Her kan dere få utfordringer i den største og råeste klatreparken du finner nord for Oslo: Høyt&Lavt i Hallingdal Feriepark inneholder mer enn 50 apparater på stolper og i trær, med løyper tilpasset forskjellige råskapsnivåer - noe som passer for alt fra ekstreme tøffinger til pysete kontorister. Rett i nærheten er noe av landets flotteste fjellterreng for vandringsturer og landets antatt beste løypeutvalg for sti- og terrengsykling! Eller hvorfor ikke felles ATV-safari med piknik i fjellheimen? Eller sandvolleyball-turnering?

Vi samarbeider også med Høve Støtt og M-Event for mer eller mindre pedagogiske og underholdende arrangement.

gjeng på jobbtur gjør seg klare til klatreparken
Stor bedriftsgruppe sitter i trapp mann står foran og instruerer og demonstrerer

Etter aktive fysiske økter og opplevelser, kan problemstillinger og utfordringer diskuteres - og resultater oppnås - i en uformell, avslappet setting, både i mindre sammenhenger i hyttene, i konferansesalen - og selvfølgelig i lounge, bar og restauranten Bergtatt Bistro.
 

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark må være blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding, julebord og andre sosiale begivenheter for virksomheten. Og det er ikke bare noe vi sier. Vi hjelper selvfølgelig til med å skreddersy opplegg og tilrettelegge hele seansen sammen med dere. Fortell oss hva målet med turen er, så kan vi ta oss av det meste! Vi ser frem til å ønske dere entusiastisk og energisk velkommen!

Gruppearbeid i oppgaveløsning med hjelm
Konferansesal med projektor, lerret og mange stoler

Førsteklasses konferansesal for opptil 55 med alle tekniske hjelpemidler

Ny, fleksibel konferansesal / møterom med komfortabel plass for opptil 55 personer! Alt teknisk utstyr; projector/lerret, dvd spiller, lyd/lys, og gratis wifi er på plass i vår nye storstue - som også kan brukes til festligheter om man vil. Få mer informasjon eller bestill vår konferansesal på tlf 32 69 92 00!

Konferansesituasjon med fornøyde deltakere

Førsteklasses restaurant, bar og lounge topper arrangementet!

Bergtatt Bistro er blitt Hallingdals nye storstue! Folk er villig til å reise lenger enn maten for å spise lammeburgere eller andre kortreiste spesialiteter! Vårt eminente kjøkken tryller fram den ene retten bedre enn den andre. Vi kan også rigge til lavvo eller servere for eksempel utendørs lunsj.

Fristende lunsj-tapasbord i lavvoen
Dekket festbord i restaurant

Bo i hytter - sosialt og perfekt for gruppearbeid!

Vil dere bo i hotellrom på 10-12 kvadratmeter eller i designhytte på 65 kvadratmeter med 2-3 eller soverom, standard som førsteklasses hotellrom og i tillegg varmekabler, peis, stue og kjøkken med god plass og spisebord? Perfekt for gruppearbeid!

 

Kontakt oss på telefon 32699200 eller hallingdal@topcamp.no for en hyggelig prat om hvordan vi kan skreddersy og optimalisere et arrangement for din virksomhet!

Hytte interiør stue sett ovenfra