Campingplass gresskledt område med campingvogner og bobiler med en rekke hytter i bekgrunnen foran Hallingdalselva

Camping i Topcamp Hallingdal

NB! VINTERSTENGT for camping fra 17. oktober - 30. mars

Topcamp Hallingdal har vært omtalt som landets beste campingplass ved flere anledninger. Noen av årsakene er førsteklasses sanitæranlegg, strøm til alle plasser. Vann- og gråvannstilkopling er nå stengt av for vinteren. Vi har en flott restaurant og et rikt aktivitets- og opplevelsestilbud både i ferieparken og i området ellers. Strøm og dusj er inkludert i prisene!

Komfort Campingplatz, Wohnwagen und Auto, Familie

Plass for campingvogn / caravan

Velg selv mellom standardplass 110 kvm og comfortplass på hele ca 140 kvm, romsligere enn noe annet sted! Tilkopling til 16 amp strøm*, vann+gråvannsavløp (i frostfrie årstider) og kabel-tv. Wifi** er inkludert (se nederst) Alle gjester har fri tilgang til felleskjøkken og vårt førsteklasses sanitæranlegg, med egen barneavdeling. Familie baderom kan leies.

Familie sitzt unter einer Markise draussen vor dem Wohnmobil auf der Wiese

Bobilplass

Vi har både asfalterte og gressplasser for bobil, alle med enkel adkomst fra veien. Hver plass er ca 110 kvm stor med gress i oppholdssone og har tilgang til 16 amp strøm* samt vann+avløp til gråvann (i frostfrie årstider) og kabel-tv. Wifi** er inkludert (se nederst). Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og flotte felleskjøkken, samt at vi selvfølgelig har tømmestasjon.

Bunter Sonnenuntergang durch das Zelt mit einer Öffnung auf beiden Seiten

Teltplass

Å bo i telt er den klassiske formen for camping, nærmest naturen. (Noen gang møtt et barn som ikke vil bo i telt?) Teltplassene våre er hovedsaklig lokalisert på vestsiden av ferieparken. Teltplassene er romslige, med god plass til telt(maks 20kvm), sittegruppe og bil på egen plass. Teltplassene har tilgang til 16 amp strøm*, vann, kabel-TV og WiFi **.  Alle plasser for campingvogn kan også brukes for telt. Alle våre gjester har fri tilgang til felleskjøkken og førsteklasses sanitæranlegg med egen barneavdeling. Familierom kan leies.
* Ekstra store telt (over 20kvm) må leie plass for campingvogn.

* Strømtilkopling krever 1-fas kontakt. Slik kan normalt (men ikke garantert) kjøpes eller leies i resepsjonen

** Wifi er IKKE beregnet båndbredde for streaming eller online gaming. Signalstyrken varierer noe på området, men det skal alltid finnes signaler tilstrekkelig til å lese epost, aviser og søke informasjon.

Saisonplätze im Winter in Hallingdal

Sesongplass "Ål Inclusive"

Vi har noen ledige hel- eller halvårs sesongplasser - med hyggelige tilleggsgoder. Mer info ›