Campingplass gresskledt område med campingvogner og bobiler med en rekke hytter i bekgrunnen foran Hallingdalselva

Camping i Topcamp Hallingdal

Topcamp Hallingdal har vært omtalt som landets beste campingplass ved flere anledninger. Noen av årsakene er førsteklasses sanitæranlegg, strøm til alle plasser, vann- og gråvannstilkopling (så lenge det er varmegrader), flott restaurant og rikt aktivitets- og opplevelsestilbud i området. Strøm og dusj er inkludert i prisene!

Komfort Campingplatz, Wohnwagen und Auto, Familie

Plass for campingvogn / caravan

Velg selv mellom standardplass 110 kvm og comfortplass på hele ca 140 kvm, romsligere enn noe annet sted! Tilkopling til 16 amp strøm*, vann+gråvannsavløp (i frostfrie årstider) og kabel-tv. Wifi** er inkludert (se nederst) Alle gjester har fri tilgang til felleskjøkken og vårt førsteklasses sanitæranlegg, med egen barneavdeling. Familie baderom kan leies.

Familie sitzt unter einer Markise draussen vor dem Wohnmobil auf der Wiese

Bobilplass

Vi har både asfalterte og gressplasser for bobil, alle med enkel adkomst fra veien. Hver plass er ca 110 kvm stor med gress i oppholdssone og har tilgang til 16 amp strøm* samt vann+avløp til gråvann (i frostfrie årstider) og kabel-tv. Wifi** er inkludert (se nederst). Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og flotte felleskjøkken, samt at vi selvfølgelig har tømmestasjon.

Bunter Sonnenuntergang durch das Zelt mit einer Öffnung auf beiden Seiten

Teltplass

Å bo i telt er den klassiske formen for camping, nærmere naturen. Noen gang møtt et barn som ikke vil bo i telt? Teltplassene våre er hovedsaklig lokalisert på vestsiden av ferieparken. Teltplassene er romslige og har tilgang til 16 amp strøm*, vann, kabel-TV og WiFi **. De aller fleste plassene har god plass til telt, sittegruppe og bil på egen plass. Alle plasser beregnet for campingvogn kan også brukes for telt. Alle våre gjester har fri tilgang til felleskjøkken og førsteklasses sanitæranlegg med egen barneavdeling. Familierom kan leies.

* Strømtilkopling krever 1-fas kontakt. Slik kan normalt (men ikke garantert) kjøpes eller leies i resepsjonen

** Wifi er IKKE beregnet båndbredde for streaming eller online gaming. Signalstyrken varierer noe på området, men det skal alltid finnes signaler tilstrekkelig til å lese epost, aviser og søke informasjon.

Saisonplätze im Winter in Hallingdal

Sesongplass "Ål Inclusive"

Vi har noen ledige hel- eller halvårs sesongplasser - med hyggelige tilleggsgoder. Mer info ›