Shoppeiskos på bistroterrassen Topcamp Hallingdal

Påske i Hallingdal

Det beste av både vinter og vår

Vinteren er kanskje ikke all verdens, men det betyr IKKE at du bør droppe påskeferien. Tvert imot - i år kan du få påske med det beste av både vinter og vår! I Hallingdal blir det herlig vår nede i dalen og i ferieparken, der du kan sitte i sola med elva klukkende ved siden av - og åpen klatrepark, lekeland og så videre. For deg som foretrekker å ha ski på bena er vinteren kun en kort kjøretur unna. Ål skisenter har snø og fine forhold for alpint, og i høyereliggende strøk er det milevis av langrennsløyper! Ta med deg familien og opplev drømmepåsken hos Topcamp Hallingdal.

 

Glede ved målgang Hallingspretten

Kick-start påsken med en stor folke-skifest!

Lørdag 9. april går Hallingspretten - vinterens mest ål reite turrenn i noe av Norges vakreste natur - fra Geilo til Ål i Hallingdal. Om du går Heilsprett eller Halvsprett, er med på Minisprett eller Samsprett, for ikke å snakke om afterski og Ettersprett... Hallingspretten er så mye mer enn et skirenn, det er en eneste stor gledesfontene av en skifest! Og hvis du lurer på om det blir nok snø, så kan vi fortelle at vi allerede har en lekker, glinsende løype med bunnsolid såle hele veien over fjellet. Nede i dalen... er en annen historie. Det kan nok bli buss-for-ski på den siste etappen ned til ferieparken, men 45 eller 26 herlige kilometer over fjellet blir årets høydepunkt på ski, med norske flagg, fellesskap og jubel. Etter to stusselige år med pandemi og svineri skal Hallingspretten 2022 bli tidenes aller aller beste folkeskirenn! 

Etterspretten festbilde_med tittel

ETTERSPRETTEN - årets største folkefest

I målområdet for Hallingspretten er det tradisjonsrik afterski med musikk og glede ute og inne - inntil kvelden og Etterspretten begynner. Først serveres en herlig grillbuffet - vi kan love at utmerket mat ikke smaker dårligere etter en lang, herlig skitur. Så begynner festen og Stian Blipps legendariske husband The feelgood Orchestra spiller opp med rytmer og trøkk som får beina til å danse hele kvelden og glemme at de akkurat har gått en lang skitur - eller ikke - det er selvfølgelig både lov og anbefalt å komme på festen selv om du ikke går på ski! Festen varer til kl 02.00, da det tradisjonen tro settes opp gratis nattbusser til Gol, Geilo, Bergsjø og Nesbyen, slik at allle som vil kan komme seg hjem. Hvis du skal gå på én eneste folkefest i 2022, så er ikke Etterspretten et dårlig valg! (Hvor mange store fester har du forresten fått med deg de siste to årene?)

Etterspretten inngang og grillbuffet koster kr 910 (ink avgift) . Kun inngang koster 510 ink avgift - billetter kjøpes på hallingbillett.no. Det er mulig å kjøpe billett i døra også, men da er prisen noe høyere.

lammelår

Påskelam i Bistroen

Lam er påskemat, og vår kjøkkensjef Allan har forberedt to helt overdådig deilige lammeretter til påskemenyen i år. 
Hva tenker ganen din om tradisjonelt lammelår med rotgrønnsaker, fløtepoteter og timiansky? Eller er du i det mer lekne hjørnet og vil teste 
Marokkansk lam med bulgur, bakt gresskar, yoghurt og ristet hasselnøtt? Vanskelig å ta en avgjørelse? Fortvil ikke - du behøver ikke velge bort noe: Bistroen er åpen hele påsken - så du kan spise flere ganger. NAM!
 

påskejam i Bergtatt

Musikk-bingo og PåskeJAM
- Langfredag 15. april

Det er alltid god stemning og energi på musikkbingo. Nb! Vi korrigerer oss selv: Musikkquiz passer best for voksne - IKKE for hele familien, som vi beklageligvis kom i skade for å skrive her. Utover kvelden glir arrangementet over i en påskejam med dyktige musikere og fete toner. Antagelig blir stemningen så god at vi ikke stenger før kl 02.00

påskepyntverksted

Påskeverksted med Kati - Langfredag 15. og  Påskeaften 16. april

Alle barn er velkommen til å komme å lage påskepynt sammen med Kati! i Lekeland. Mor eller far som har lyst får selvfølgelig også være med. 

ballrom i lekeland

Hurramegrundt! Lekeland er åpent hver dag i påskeferien!

Lekeland er åpent 10.30-16.00 fra lørdag 9. april til søndag 17. april

 

klatrepark zip-line

Høyt & Lavt klatreparken åpner 11. april

Vi tjuvstarter klatrepark-sesongen med påskeåpent fra 11. til 15. april kl 10.30- 16.00.
NB! Pga bytte av bookingsystem kan billetter dessverre ikke forhåndsbestilles, men må kjøpes i døra denne påsken.  Tør du prøve Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter? Eller 2x250 zip-lines over Hallingdalselva? Fly som en påskekylling med sommerfugler i magen og adrenalin under helt trygge forhold!

Ål skisenter

Fortsatt vinter for den som vil!

Herlige skiopplevelser er fortsatt innen kortreist rekkevidde, både i Ål skisenter og lherlige angrennsløyper på fjellet. Vi forteller deg hvor du skal kjøre.

Bestill påskeferie i Hallingdal!