Glassdør med skrift: Restaurant og konferanse. Foto

Havblikk Konferanse

Førsteklasses konferansesal med alle tekniske hjelpemidler

Her på Topcamp Havblikk har vi et nytt og moderne konferansesenter, med konferansesal, møterom og alt teknisk utstyr: prosjektor, lerret, DVD-spiller, og gratis WiFi. 

Det er gode muligheter for fleksibel innredning hos oss. Vi har flyttbare vegger og kan stelle i stand store konferansesaler eller små møterom. Det er parkering rett utenfor, og vi kan selvsagt sørge for frukt, kjeks, kaffe, te, vann og annen servering underveis.

Konferanserom innredet som klasserom. Foto

Klasserom eller kinooppsett 

Vi setter gjerne opp innredningen som et klasserom eller med kinooppsett. 

Konferanserom innredet med hestesko. Foto

Hestesko

Vi har også mindre rom med flotte muligheter for hestesko-oppsett.

Møterom med åtte sitteplasser rundt et bord. Foto

Møterom

Vi steller gjerne i stand et hyggelig møterom til dere.

Lounge-område utenfor konferanserom. Foto

Lounge-område og servering

Utenfor konferanserommene og møterommene finnes det flere sittegrupper med behagelige sofaer og stoler. Det finnes også garderober og flere toaletter i vårt konferansesenter. 

Vår restaurant Aurora er vegg-i-vegg med konferansesenteret, noe som vil si at det er mulighet for servering under deres konferanse. Det vil også selvsagt alltid være mulighet for å ha kaffe, te og vann etc. tilgjengelig under konferansen eller møtet. 

Bo hos oss

Bo komfortabelt i en av våre rom eller hytter. Vi kan tilby et bredt utvalg av overnatting i forskjellige rom, leiligheter og hyttetyper - med 2-8 sengeplasser per enhet. Du kan velge blant hytter med god standard, eget kjøkken og baderom eller de enkleste sommerhytter/sjøboder, som stort sett er senger med tak over hodet. Da er det selvsagt fri tilgang til vårt sanitærannlegg. Sengetøy og håndkle til hver person er inkludert i prisen på alle hytter, det samme gjelder sluttvask. 

 Se mer om de ulike typene her.

Bestilling

Vi ser frem til å høre fra deg, så diskuterer vi hvordan vi kan tilrettelegge for akkurat ditt arrangement! Send oss en mail til havblikk@topcamp.no eller kontakt oss på telefon +47 75 05 65 40.