Aktiviteter på campingplassen

På Topcamp Havblikk finner du blant annet en fin lekeplass, hoppepute og strand. Havblikk er et godt utgangspunkt for turer til fots, på ski, sykkel, SUP og bil - eller hvorfor ikke sette seg på en ferge og dra på øyhopping til de fantastiske øyene utenfor Nesna. Når du er i området bør du også sørge for å ta turen til Sandnessjøen og se De syv søstre! 

SUP

Utleie av båter og SUP-brett

Vi har utleie av motorbåt, så du kan ta deg en tur ut på sjøen i de spektakulære omgivelsene. Vi har også utleie av kajakk og SUP-brett, som vi anbefaler å oppleve. Kom innom resepsjonen for mer info.

Bootsvermietung, Topcamp Havblikk, Helgeland, Nesna

Egen strand

Campingplassen har en egen strand, hvor de tøffe kan bade. Gradene i vannet er ikke særlig å skryte av, til gjengjeld kan du fritt skryte siden av at du badet på Nesna. Da behøver du jo strengt tatt ikke nevne at du kanskje leide en våtdrakt fra resepsjonen (vi sier ingenting).

Fantastisk beliggende 

Sist, men ikke minst, ligger Topcamp Havblikk usedvanlig naturskjønt til, rett ved sjøen og med utsikt over helt spektakulære, majestetiske fjell. I nærheten finner du steder som Mosjøen med tidsmaskin-opplevelse i den fargerike og pittoreske Sjøgata, sherpabyggede Helgelandstrappa til toppen av Øyfjellet og 700 meter zipline nedover igjen. Når du er i området bør du også ta turen til Sandnessjøen og de berømte fjellene De syv søstre, for ikke å snakke om at du bør dra på øyhopping med rutebåten til de de vakre øyene utenfor Nesna, for eksempel vakre Lovund.