Bobiler på plasser svært nær vannet

Camping med havsutsikt

Camping er å være nær naturen - og det stemmer ikke minst på Havblikk, som er camping nesten i fjæra, med spektakulær utsikt utover havet og fjellene. Selve plassene ligger fint på gress og grus  - og du kan selv velge om du vil bo sentralt på campingplassen eller i utkant, her finnes plasser som er nesten ute i vannet. Alle våre gjester har fri tilgang til sanitæranlegg og felleskjøkken og vi har tømmestasjon.

Ende av campingvogn helt nær sjøen

Plasser til campingvogn

Vi har mange gode plasser for korttidsopphold med campingvogn. Oppstillingsplassene for campingvogn er på gressplen og har strømtilkopling (strøm er inkludert), tilgang til bra sanitæranlegg, felleskjøkken og trådløst nettverk over hele plassen. Merk at trådløst nett leveres av tredjepart. Tilgjengelighet og kvalitet kan ikke alltid garanteres. Dusj er inkludert i prisen.

Bobil parkert på grusplass med strømstolpe og gress foran og rundt, med havet i bakgrunnen

Bobilplasser

Her er mange gode bobilplasser med herlig utsikt og strømtilkopling (strøm er inkludert). Mange av bobilplassene har plass for selve bilen på fast grus, mens omgivelsene og oppholdssonen er på gress. Noen av plassene er i sin helhet på gress. Plassene gir tilgang til sanitæranlegg med gratis dusj og felleskjøkken.

Lysegrønt telt på gresslette rett ved havet og fjell i bakgrunnen

Teltplasser

Teltplassene våre er i hovedsak på Sjåberget, der det er unik utsikt over havet, øyene og småbåthavna. Området er skjermet fra motorferdsel og støy, samt at biler må parkeres utenfor området. Det betyr at området er stille og rolig, og ikke minst bilfritt barnevennlig. Teltplassene har ikke strøm.  For den som ønsker nærhet til sanitære fasiliteter og kjøkken finnes også noen teltplasser like ved sanitæranlegget, midt inne på plassen

Gruppe sitter ved bålpanne og hygger seg med campingkjøretøy bak