Hytter, leiligheter og rom på Topcamp Havblikk

Topcamp Havblikk kan tilby et bredt utvalg av overnatting i forskjellige rom, leiligheter og hyttetyper - med 2-8 sengeplasser pr enhet. Du kan velge blant hytter med god standard, eget kjøkken og baderom eller de helt enkleste sommerhytte/sjøbod, som stort sett er senger med tak over hodet. Felles er at alle er rimelige. Med oppholdsrom, kjøkken og parkering rett utenfor, er hytte et komfortabelt alternativ til å bo på hotell - sommer som vinter.  Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt gode sanitæranlegg. Sengetøy og håndkle til hver person er inkludert i prisen på alle hytter, det samme gjelder sluttvask. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen (men sluttvask koster ekstra), men det finnes også helt dyrefrie boenheter.

Familiehytte 8 senger

Stor, lys hytte med møblert terrasse og flott utsikt over sjøen. Stue med utgang til terrasse og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er velutstyrt med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, full str komfyr/stekeovn, servise og utstyr for tolv personer. I stuen er det spisebord, sofagruppe og kabel-TV. 4 soverom: Sov1: Dobbeltseng. Sov2: 3 enkeltsenger. Sov 3: 3 enkeltsenger. Sov4: 1 enkeltseng. Parkering rett utenfor. Wifi (med forbehold) Gressplener og kort vei til strand, fjære, lekeplass og Lille Syden utendørs bassengområde.

Helgelandsshytte 6 senger

Lys halvpart av vertikaldelt hytte med parkering rett utenfor. Stue med salong, TV og spiseplass med stor takhøyde (skråtak). Åpen og velutstyrt kjøkkenløsning: Kjøleskap med fryseboks, mikro, kaffetrakter, vannkoker, koketopp med 2 plater, servise, bestikk og utstyr for seks personer. Baderom med WC og dusj. 2 soverom + hems: Sov1: 2 enkeltsenger. Sov2: 2 enkeltsenger. Hems: 2 enkeltsenger. Stuen har utgang til stor, møblert terrasse med utsikt mot lekeplass og småbåthavna. Gressplener rett utenfor og kort vei til lekeplass og Lille Syden bassengområde. Parkering ved døren. Hyttene er røykfri og husdyrfrie.

Sjøhytte 4 senger

Hyggelige lyse hytter med havsutsikt. Oppholdsrom med salong, TV, spiseplass og utstyrt kjøkkeninnredning: Kjøleskap med frysedel, mikro, kaffetrakter, vannkoker og koketopp med 2 plater. Servise, bestikk og utstyr for fire. To soverom. Sov1: 2 enkeltsenger Sov2: 1 køyeseng. Baderom med toalett og dusj. Stuen har utgang til stor terrasse med flott utsikt. WiFi (med noe forbehold). Parkering rett utenfor døra. Gressplener og fjære rett ved, kun kort vei til lekeplass og Lille Syden utendørs bassengområde.

Utsikten 2 senger

Juniorsuiter oppholdsrom med king size dobbeltseng og gode lenestoler. I tillegg kommer hyggelig utsikt og TV og WiFi (med noe forbehold). Baderom med WC og dusj. Hotellstandard, men noe lytt. Gjestene i Utsikten har tilgang til felleskjøkkenet i Gulstua, der du finner kaffetrakter, vannkoker, 2 x komfyr med 4 plater. NB! Alt av panner, kjeler og kjøkkenutstyr må du ha med selv. Utsikten er sentralt plassert, med kort vei til resepsjon, spisested, Lille Syden bassengområde og selvfølgelig stranden, fjæra og sjøen. Parkering rett utenfor.

Rom 2 senger

Dobbeltrom med bad og utsikt mot tunet. 2 stk enkeltseng, lite bord og garderobekrok. WC og dusj. Tilgang til kjøleskap og kaffe/vannkoker i gangen utenfor. Husdyrfritt og allergivennlig. Frokostbrett? Bestill før kl 18.00 ankomstdag. Tilgang til felleskjøkken i Gulstua. Sentralt plassert, med kort vei til resepsjon, spisested, Lille Syden bassengområde og selvfølgelig stranden, fjæra og sjøen. Parkering på baksiden av bygget.

Overnattings-alternativene over er tilgjengelig hele året. I sommerhalvåret kommer flere innendørs, men mer beskjedent isolerte alternativ i tillegg - de følger under her. 

Sommerhytte 4 senger

Enkle hytter med spektakulær beliggenhet og havsutsikt. Enkel standard: To køyesenger , spisebord og stoler - uten bad og kjøkken. Det er kjøleskap og to steketopper i hytta, men ellers er det tilgang til felleskjøkkenet i Gulstua. Der finner du: Kaffetrakter, vannkoker, 2 x komfyr med 4 plater. NB! Alt av panner, kjeler og kjøkkenutstyr må du ha med selv. I Gulstua finnes også spisebord, TV og trådløst internett. Alle boende har også tilgang til felles sanitæranlegg med høy standard, med toalett, vask og dusj. Hyttene ligger rett ved stranda, så det er fullt mulig å velge morgenbad i havet fremfor å dusje. Parkering rett bak hytta. Kort vei til alt.

Sommerhytte 2 senger

Enkle hytter med spektakulær beliggenhet og havsutsikt. Enkel standard: En køyeseng, spisebord og stoler - uten bad og kjøkken. Det er kjøleskap i hytta, men ellers er det tilgang til felleskjøkkenet i Gulstua. Der finner du: Kaffetrakter, vannkoker, 2 x komfyr med 4 plater. NB! Alt av panner, kjeler og kjøkkenutstyr må du ha med selv. I Gulstua finnes også spisebord, TV og trådløst internett. Alle boende har også tilgang til felles sanitæranlegg med høy standard, med toalett, vask og dusj. Beliggenhet på hytta er nær stranda, så det er fullt mulig å velge morgenbad i havet fremfor å dusje. Parkering rett bak hytta. Kort vei til alt.

Uskarpt bilde med tekst oppå: Bilde mangler

Sjøbod 4 senger

Enkel hytte med god beliggenhet og havsutsikt. Enkel standard: to køyesenger, spisebord og stoler - uten bad og kjøkken. Det er kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikro og komfyr. NB! Det er sofa, TV og trådløst internett i sjøboden. Baderom med dusj og toalett. Beliggenhet på hytta er nær småbåthavna, så det er mulig å velge morgenbad i havet fremfor å dusje. Parkering nær sjøboden. Kort vei til alt.

Glampingtelt med kryss over

Glampingtelt - DESSVERRE AVLYST

På grunn av omstendigheter delvis utenfor vår kontroll kommer vi dessverre ikke til å ha glampingtelt likevel denne sommeren. Vi beklager at denne avgjørelsen og informasjonen kommer såvidt sent opptil ferien - men alle som har bestillt glamping skal være blitt kontaktet og har fått tilbud om annen overnatting.