Hobdetrållene foretsilling

Hobdetrållene og uhyret fra havet

Hobdetrållene bor i ei hule på Hobdehøyden - og har til nå vært en godt skjult hemmelighet. Dette er ikke sånne store, stygge og skumle troll, Hobdetrållene er gode, lekne, tøysete og litt naive skapninger som er opptatt av å ta vare på naturen og gjøre Furulunden til et bedre sted for Tråll og småfolk (trållenes navn på mandalitter). De lever idyllisk i pakt med planter og dyr - og Storetrållet driver kunstnerisk virksomhet med en skulptur han er veeeldig stolt av. Men idyllen slår sprekker i det trållene oppdager at noen stjeler tingene deres. Det viser seg snart at det er sett et sjømonster i Skogsfjorden! 

Storetrållet blir livredd! Ålivia mener de bør prøve å bli kjent med sjømonsteret, mens Storetrållet heller vil legge en utspekulert plan for å bli kvitt det for godt. Er sjømonsteret fiende eller venn? Trållene er veldig snille. Men når hjemmet deres blir truet av et sjømonster, kan de ikke gi seg uten å kjempe.

Sommeren 2021 dukker Trållene opp i Sjøsanden Feriepark. Forestillingen “Uhyret fra havet” er en musikalsk familieforestilling for barn og voksne mellom 3-103 år. Premieren er 10. juli og forestillingen spilles deretter hver onsdag og lørdag frem til 7. august.